www.tillverkning-sverige.com
Sanhua Europe

Nyutvecklade lösningar för naturliga köldmeder

SANHUA lanserar nu en rad nya lösningar för R744 (CO2)

Nyutvecklade lösningar för naturliga köldmeder

SANHUA har förstärkt sortimentet av YCQ trycktransmitters med många nya modeller som passar alla huvudapplikationer och köldmedier, däribland A2L och R744.

Den nya serien av innovativa trycktransmitters är utformad för en tillförlitlig och säker installation i subkritiska och transkritiska R744-system. Serien inkluderar modeller som har ett dimensionerande tryck (PS) på 90 bar lämpliga för alla subrkritiska lägen och modeller med ett PS på 150 bar lämpliga för transkritiska installationer. Från den nya serien finns ett urval av ratiometriska modeller med utsignal i volt och modeller med en strömsignal på 4-20 mA; nästan alla YCQx-modeller garanterar full kompatibilitet med SANHUA EEV-styrenheten SEC61x och ger även möjlighet att komplettera hela SANHUA-lösningen för hantering av DPF/LPF uni-polära stepventiler.

SANHUA har även utökat serien av elektroniska expansionsventiler LPF och DPF, med lösningar för R744:

• DPF-R för CO2 med maxtryck = 140 bar

• LPF-D för CO2 med maxtryck = 60 bar

• LPF-serien har utökats med nya storlekar LPF30 och LPF32 som använder samma kylbatterier PQ-M24.

De elektroniska expansionsventilerna LPF och DPF-R är kompatibla med SANHUA’s elektroniska kit-lösning: SEC-styrenhet med avancerad PID-algoritm, trycktransmitter YCQ med IP67 och elektroniska expansionsventiler.

Nyutvecklade lösningar för naturliga köldmeder

SANHUA-programmet för R744/CO2 inkluderar en serie komponenter för subkritiska och transkritiska applikationer, som kulavstängningsventiler, backventiler med flera.

För mer information besök www.sanhuaeurope.com eller kontakta en auktoriserad SANHUA återförsäljare. 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare