www.tillverkning-sverige.com
Southco

Nya designade magnetlås från Southco håller paneler och dörrar på plats

Southco har introducerat den senaste produkten i sin framgångsrika serie med magnetlås. Den nya versionen M5 Magnetic Catch kombinerar styrka och stil och är konstruerad av korrosionsbeständigt rostfritt stål. Det nya magnetlåset kombinerar en mycket polerad yta med kraften hos magneter av sällsynta jordarter vilket ger en robust och attraktiv lösning för att hålla dörrar och paneler öppna eller stängda.

Nya designade magnetlås från Southco håller paneler och dörrar på plats

Southcos M5 Magnetic Catches ger ett tillförlitligt alternativ till dörrstopp, är väl lämpade för höga vibrationsmiljöer och kan konfigureras för att ge nominella hållkrafter från 50-118 N (11-26 lbs) för att klara olika dörrstorlekar och vikter med en betydande tolerans för feljustering. Med enkel push-to-close och pull-to-open-funktionalitet och ett snyggt polerat, rostfritt utseende erbjuder M5 Magnetic Catches en attraktiv lösning för skåp och dörrar i en mängd olika tillämpningar.

Magnetlåsen finns i en rad vridbara fånghöjdsalternativ som kan monteras horisontellt eller vertikalt, samt fasta låsalternativ som monteras i jämnhöjd med eller direkt på ytan för att passa ett stort antal dörr-, panel- och fönstermått. Vridbara magnetlås justeras enkelt för att hålla fast i valfri vinkel och inkluderar en gummiyta för att minimera oljud från stängning och vibrationer, samtidigt som gummit förhindrar repor av den fasta spärren på motsidan.

Global Product Manager Cindy Bart säger: “Southcos M5 Magnetic Catch är utformad för att komplettera tillämpningar som husbils-, järnvägs-, buss- och marinutrustning och ger den styrka som krävs för att hålla dörrar och paneler på plats med en rad konfigurationer för flexibel montering och justering. Med sin högpolerade, rostfria stålkonstruktion erbjuder M5 exceptionell korrosionsbeständighet i krävande miljöer.”

För mer information om funktionaliteten hos M5 Magnetic Catches, besök www.southco.com/M5-7 eller maila kundservice 24/7 på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare