www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Kraftfulla testsystem för provbänkar och fordon

IXXAT har utökat sin FRC-EP-serie med den nya kompakta FRC-EP170

Kraftfulla testsystem för provbänkar och fordon
Med FRC-EP-serien, som består av FRC-EP170 och FRC-EP190, erbjuder IXXAT universellt användbara hårdvaruplattformar för tillämpningar på provbänken eller i fordonet. Modellerna i FRC-EP-serien är attraktiva val genom sin höga prestanda, sina fördelaktiga priser, det breda utbudet av applikationer och sitt stöd för en mängd olika programvarulösningar.

Dessa enheter har FlexRay-, CAN-, CAN FD-, LIN-, K-Line-, USB-, Ethernet-, EtherCAT-, Bluetooth- och RS232-gränssnitt samt analog och digital I/O. Kortplatser gör det enkelt att läggat till andra gränssnitt, som t.ex. WLAN, GSM eller GPS.
Detta gör att enheterna är skalbara, kan anpassas för specifika tillämpningar och förberedda för framtida behov.

Med den nya FRC-EP170 har IXXAT nu introducerat en mycket kompakt och kostnadseffektiv variant av den välkända FRC-EP190. Bägge enheterna har samma processor och samma operativsystem, vilket gör att den nya varianten är helt programvarukompatibel och precis lika kraftfull.

Tack vare det stora antalet identiska gränssnitt och den galvaniska isoleringen, den utökade skalbarheten, och speciellt den valfria slavfunktionen EtherCAT, är den primära måltillämpningen för FRC-EP190 integration med provbänkar för automatisk kommunikation.

Den bekväma FRC-EP170 utvecklades för att användas i fordon. Dess huvudsakliga tillämpningsområden är gateway-lösningar för anslutning till olika integrationsnivåer för ECU, prototypstyrenheter, utökning av datainsamlare med extra gränssnitt och en trådlös signalskärm som använder standardmobiltelefoner eller standardpekdatorer.

Demanding Restbus-simulering och gateway-lösningar kan snabbt och enkelt implementeras utgående från endera enhet med hjälp av motsvarande programpaket från IXXAT. Det finns också omfattande utvecklingspaket tillgängliga för utveckling av specifika lösningar. Anpassade funktioner och tillämpningar kan implementeras snabbt och enkelt av kunder inom företaget tack vare användningen av Linux operativsystem och tillgången till ett kostnadsfritt Software Development Kit.

Mer information om den nya FRC EP-serien finns på www.ixxat.de

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare