www.tillverkning-sverige.com
SEEPEX

Storfilm i reningsverket – SEEPEX animerar pumparnas fantastiska framtid

Med humoristiska, korta videor visar nu SEEPEX hur nästa generations reningsverk skulle kunna se ut. Med animeringarna kan man kasta en blick in i de digitala lösningarna från marknadsledaren från Bottrop när det gäller drift, underhåll och service av pumpar i den "nära framtiden". Med en blinkning och definitivt lite skruvat kommer vi att iscensätta de annars mera sakliga, tekniska pumplösningarna som om det vore på bio.

Storfilm i reningsverket – SEEPEX animerar pumparnas fantastiska framtid

De roliga kortfilmerna ska tillgängliggöra de digitala SEEPEX-produkterna på ett underhållande sätt. I miniserien "Digitalt reningsverk 4.0" skickar exempelvis SEEPEX tittarna på en fantastisk resa in i framtiden till en ny värld där full underhållsfrihet råder. Fram till det lyckliga slutet av den 90 sekunder långa filmen upplever man ett högtekniskt reningsverk, där inte heller medarbetarna kommer från denna verkliga världen. Ett par coola solbrillor visar sig vara en display med aktuell info om pumpprestandan. Dessutom har underhållsavataren alltid alla funktioner på skärmen både på sin surfplatta och i kontrollrummet: check…stopp! Statorn måste bytas ut om två dagar varnar honom SEEPEX Connected Services. Han snurrar nonchalant runt på stolen, klickar på SEEPEX Shop, lägger reservdelen i varukorgen och strax efter flyger in en flitig drönare på vilken är fäst ett stort SEEPEX-paket. Går ju som smort. Exakt landning!

I nästa del kan reningsverksgubben drömma sött tack vare SEEPEX. Här handlar det om pumpar som så att säga korrigerar sig själva i sömnen, anpassar sig till ändrade processvillkor eller identifierar hotande störningar och undviker dem helt automatiserat. Medarbetaren måste inte ens lämna sin varma säng för det. Den digitala SEEPEX-tekniken reglerar allt helautomatiskt och kommer i den nära framtiden att kunna fixa ännu flera saker. Som på bio.

Framtidens underhållande melodi, komponerad av många bra SEEPEX-idéer som Connected Services, SCTAutoAdjust, Easy Maintenance och lite science-fiction, det talar för bra biofilm. Allt går som på räls i reningsverket. Fortsättning följer.

https://youtu.be/cAqQ6vmRaMs

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare