www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT USB-till-CAN V2 – bra som har blivit ännu bättre.

HMS lanserar en omarbetad version av det extremt framgångsrika USB-till-CAN-gränssnittet under IXXAT-varumärket.

IXXAT USB-till-CAN V2 – bra som har blivit ännu bättre.
Det nya IXXAT USB-till-CAN V2-gränssnittet erbjuder betydande fördelar för användarna tack vare en kombination av befintliga och nya funktioner. Till exempel använder USB-till-CAN V2 kraftfull hårdvara och ansluts via USB 2.0 med 480 Mbit/sek. Detta möjliggör mycket hög överföringshastighet med minimal latens och lägre strömförbrukning, vilket gör att gränssnittet lämpar sig för mycket krävande tillämpningar vid maximal bussbelastning och med CAN-bithastigheter upp till 1 Mbit/sekund, exempelvis simuleringsapplikationer.

Fördelarna hos den befintliga USB-till-CAN finns kvar med enastående robusthet för långvarig användning i tuffa miljöer och mycket enkel drift till ett kostnadseffektivt pris.

De befintliga versionerna av beprövade IXXAT VCI- och IXXAT ECI-drivrutinerna stödjer den nya USB-till-CAN V2, och medger även drop-in-användning i existerande applikationer utan ändringar av programvara - även vid byte mellan olika gränssnittstyper. IXXAT API:er för CANopen och SAE J1939 stöder också den nya USB-till-CAN V2-familjen.

USB-till-CAN V2 finns i olika varianter med antingen ett eller två CAN-gränssnitt baserade på ISO 11.898-2. I USB-till-CAN V2-kompakt är CAN-anslutningen implementerad som en sub-D9-plugg eller alternativt som en RJ45-kontakt. De versioner som har två CAN-interface ansluts via RJ45-kontakter. Adapterkablar till sub-D9-pluggar medföljer enheterna. Ytterligare alternativ omfattar galvaniskt isolerade CAN-gränssnitt, bulkvarianter, och stöd för ISO 11.898-3 låghastighets-CAN och LIN.

Den nya designen på höljet gör det möjligt med kundspecifika varianter märkta med kundens logotyp.

En annan nyligen introducerad variant är IXXAT USB-till-CAN V2 för inbäddad användning, som är utformad utan hölje men med en kortplats och USB-kabel anpassad för installation i en dator.

Mer information om de nya USB-till-CAN V2-enheterna finns på www.ixxat.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare