www.tillverkning-sverige.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

40 procent mer utrymme i kopplingsskåpet; distribuerade I/O-moduler imponerar med sin unika kompakta design

Pepperl+Fuchs fullbordar sitt breda utbud av I / O-moduler med halvstora, åtta-kanalers digitala ingångsmoduler och erbjuder den mest kompakta distribuerade I/O-lösningen för processautomation. De slimmade modulerna sparar värdefullt utrymme i elskåp. Därigenom minskar kostnaden per kanal.

40 procent mer utrymme i kopplingsskåpet; distribuerade I/O-moduler imponerar med sin unika kompakta design
Fig. 1: Digital ingångsmodul

Pepperl+Fuchs kompletterar sitt sortiment av extra slimmade moduler med de nyutvecklade åtta-kanals digitala ingångsmodulerna. Pepperl+Fuchs har i huvudsak gjort dessa nya moduler möjliga genom att skapa en ny elektrisk design. De nya husen för de digitala högdensits ingångsmodulerna är hälften så stora som för den tidigare versionen, men det är delvis på grund av den kompakta pluggkonstruktionen. De två pluggbara anslutningarna som finns på framsidan av huset har vardera åtta kontakter. Dessutom har det omgjorda huset statuslysdioder för var och en av de åtta tillgängliga kanalerna, vilket möjliggör snabb diagnostik och snabbare driftsättning och underhåll.

De nya modulerna kräver cirka 40 % mindre installationsutrymme i ett komplett distribuerat I/O-system inklusive kommunikationsenhet och strömförsörjning, beroende på signalmixen. Detta reducerade installationsutrymme ökar flexibiliteten vid planering av automationslösningar med Pepperl+Fuchs distribuerade I/O-system. De innovativa, smala modulerna kan installeras i utrymmen där större kopplingsskåp inte får plats. Högdensitetsmodulerna är hälften så stora och deras slimmade profil skapar utrymme för fler moduler.

De analoga motsvarigheterna introducerades för en tid sedan och är resultatet av innovativ elkonstruktion. På bara 16 millimeters bredd passar högdensitetsmodulerna i befintliga bakplan och är lätta att konfigurera.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare