www.tillverkning-sverige.com
Red Lion

Red Lion utökar SixTRAK®-serien med industriella RTU:er

En robust, flexibel lösning för övervakning och kontroll i extrema miljöer

Red Lion utökar SixTRAK®-serien med industriella RTU:er


Red Lion Controls bygger ut sin SixTRAK-serie av industriella RTU:er (Remote Terminal Unit) med lanseringen av ST-IPm-8460. Den nya RTU:n drivs av Red Lion Workbench, som använder en IEC61131-3-kompatibel editor och runtime-motor. ST-IPm-8460 är utformad för tillämpningar som behöver utökad bearbetnings- och kommunikationshastighet och lagring och ger den flexibilitet och tillförlitlighet som kunderna behöver och som de förväntar sig av Red Lion för att övervaka och styra utrustning. ST-IPm-8460s förmåga att arbeta på hårda och farliga platser uppnås genom UL klass I, Div 2-certifiering, en ABS-listning och ett driftstemperaturområde från -40°C till 70°C.

Kombinationen av ST-IPm-8460 och Red Lion Workbench kan enkelt stödja stora, komplexa projekt över flera enheter. Red Lion Workbench tillhandahåller användaranpassad kontroll, standardspråkstöd, kraftfulla felsöknings-/övervakningsverktyg, projektautomation och styrenhetsredundans.

Oavsett om tillämpningen består i att övervaka några datapunkter eller tusentals, så kan ST-IPm-8460 enkelt konfigureras för att möta behoven med hjälp av Red Lions EtherTRAK-2 I/O-moduler. ST-IPm-8460 är tillgänglig för egna varumärken och erbjuder dubbla kraftingångar och stöd för redundanta Ethernet-nätverk för ökad driftstid. En mängd kommunikationsportar, och protokoll som stöds, möjliggör anslutning till en mängd olika fältenheter.

För mer information om Red Lions ST-IPm-8460, besök www.redlion.net  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare