www.tillverkning-sverige.com
INTERROLL

Ny VD på Interroll Nordic

Sant’Antonino, Schweiz/Hvidovre, Danmark. Materialhanteringsexperten Interroll har utnämnt Anders Otte Jørgensen (47) till ny VD för Interroll Nordic A/S.



Jørgensen bidrar med en omfattande erfarenhet och kunskap inom affärsutveckling, försäljning och ledning både på strategisk och operativ nivå. I sina tidigare ledande roller var han Local Business Unit Manager Drives & Controls för ABB samt VD för Arcon Solar, en del av VKR Holding (VELUX).

Han har en master i maskinteknik från Danmarks Tekniske Universitet (DTU) och examen i Marketing Management från Copenhagen Business School (CBS).

"Anders stora kunnande från en rad branscher i kombination med hans starka affärssinne och strategiska perspektiv kommer att vara nyckeln till vår ytterligare expansion på de nordiska marknaderna. Våra kunder kan räkna med ännu mer mervärde och starkt servicesupport för deras nuvarande och framtida materialflödesbehov”, säger Maurizio Catino, Executive Vice President Global Sales & Solutions på Interroll.

Interroll Nordic grundades för 22 år sedan och har sedan dess utvecklats till ett kvalitetsvarumärke inom materialhanteringslösningar på de skandinaviska och baltiska marknaderna. Idag förser 28 anställda med försäljningskontor i Norden sina kunder och slutanvändare med plattformsbaserade lösningar och ett starkt tjänsteerbjudande inom rullar, drivenheter och kontroller, transportörer och sorterare samt dynamisk lagring.


Ny VD på Interroll Nordic
Anders Otte Jørgensen, ny VD för Interroll A/S.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare