www.tillverkning-sverige.com
Pilz News

PILZ PÅ SPS CONNECT 2020 – DET NYA SKYDDSGRINDSSYSTEMET PSENMECH MED LÅSNING FÖR PERSON- OCH PROCESSKYDD

Nu finns skyddsgrindssystemet PSENmech med låsning tillgängligt. Med det här systemet erbjuder Pilz en prisvärd standardlösning för säker övervakning av rörliga, avskiljande skyddsanordningar.

PILZ PÅ SPS CONNECT 2020 – DET NYA SKYDDSGRINDSSYSTEMET PSENMECH MED LÅSNING FÖR PERSON- OCH PROCESSKYDD

Med skyddsgrindssystemet PSENmech förblir skyddsgrinden stängd tills maskinen eller anläggningen har stoppats. En oavsiktlig återstart av den farliga rörelsen förhindras så länge som grinden är öppen. Dessutom kan skyddsgrindssystemet PSENmech med låsning utökas med nödöppning och nödupplåsning vilket passar för användning för öppningsbara grindar. Skyddsgrindssystemet PSENmech med låsning passar för person- och processkydd i många olika branscher.

Robust med hög belastbarhet och flexibilitet!

Skyddsgrindssystemet och dess huvuddel och 3D-manöverdon i metall tål både vatten, smuts och damm. Tack vare den robusta designen har PSENmech en lång livslängd och hög mekanisk belastbarhet. Valmöjligheterna mellan olika manöverdon och funktionsriktning gör installationen snabbt, enkelt och flexibelt för användaren. Skyddsgrindssystemet ser därmed till att tillgängligheten är hög.

Tillsammans med de konfigurerbara ministyrningarna PNOZmulti 2 är PSENmech en prisvärd och komplett lösning för skyddsgrindsövervakning från ett och samma ställe.

www.pilz.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare