www.tillverkning-sverige.com
EATON

Eaton utökar sin högeffektiva UPS-serie 9PX med mångsidiga trefasmodeller

Krafthanteringsföretaget Eaton introducerar nya trefasmodeller i företagets populära och mångsidiga Eaton 9PX-serie med kompakta och högeffektiva UPS:er. Modellerna finns tillgängliga i hela Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA), och är ett perfekt val för IT- och industriella tillämpningar där en trefasströmkälla är tillgänglig och hög energieffektivitet är ett viktigt krav.

Eaton utökar sin högeffektiva UPS-serie 9PX med mångsidiga trefasmodeller
De nya 3:1-modellerna (trefas in och enfas ut) i 9PX-sortimentet erbjuds med effekter på 6, 8 och 11 kVA. Samtliga versioner har inbyggd bypass som gör det enkelt att byta UPS utan att stänga ner kritiska system. De kompletterar de befintliga 9PX-enfasmodellerna (1:1), som är tillgängliga från 5 kVA till 11 kVA.
 
En viktig egenskap hos alla UPS:er i Eatons 9PX-serie är den marknadsledande energieffektiviteten. Den gör det möjligt för användarna att minska både energianvändningen och kostnaderna. Vid drift i dubbelt konverteringsläge uppnår UPS-enheterna en verkningsgrad på upp till 95 procent och när nätspänningen är god ökar den till 98 procent i högeffektivt läge. En hög uteffektfaktor på 0,9 är en annan egenskap hos enheterna. Med hjälp av den kan UPS:erna leverera upp till 28 procent mer användbar kraft än många konkurrerande produkter med en till synes liknande klassning.
 
– De nya trefasmodellerna är viktiga tillskott i vår mycket populära familj av UPS:er. Nu får kunderna tillgång till de största fördelarna med våra 9PX-produkter tillsammans med ett ännu bredare utbud av tillämpningar, säger Christophe Jammes, produktchef på Eatons Power Quality division. 
 
– De enfasmodeller vi lanserade i slutet av förra året har redan blivit mycket populära och jag tvivlar inte på att de nya trefasmodellerna kommer att tas emot med samma entusiasm, fortsätter han. 
 
För att göra dem enkla att hantera är 9PX UPS:erna utrustade med en stor grafisk LCD-skärm som ger realtidsinformation om driftstatus och snabb tillgång till analyser och konfigurationsmöjligheter. Enheterna har också ett avancerat kontrollsystem som i dubbelt konverteringsläge löpande övervakar effektförhållanden och reglerar driften av UPS:en för optimerad kapacitetshantering.
 
Fjärrövervakning erbjuds via Eatons Intelligent Power Manager som följer med varje 9PX UPS. Programvaran är kompatibel med alla större operativsystem och virtualiseringsprogramvaror vilket gör det enkelt för UPS-enheterna att integreras med virtualiserade IT-miljöer, till exempel VMware vCenter, Microsoft HyperV, Citrix XEN och Red Hat KVM.
 
Alla 9PX UPS: er har en utrymmesbesparande och kompakt konstruktion där de nya enheterna har en formfaktor på 6U. Alla modeller är lämpliga för fristående användning i torn, eller för rackmontering med en extra monteringssats.
 
För att veta mer om 9PX, besök www.eaton.eu/9PX. För de senaste nyheterna besök www.eaton.eu/powerquality. För aktuella nyheter, följ oss på Twitter på @Eaton_UPS eller besök vår företagssida Eaton EMEA på LinkedIn.
 
Eaton utökar sin högeffektiva UPS-serie 9PX med mångsidiga trefasmodeller

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare