www.tillverkning-sverige.com
ABB News

ABB lanserar virtuellt event om smarta byggnader

Experter förutspår att runt 30 procent av den globala arbetskraften kommer arbeta hemifrån minst en gång i veckan under nästa år. I och med det fortsätter behovet av att anpassa arbetsutrymmen. Som svar lanserar ABB den 29 september sin första virtuella Innovation Show om smarta byggnader.

ABB lanserar virtuellt event om smarta byggnader

Under det digitala eventet berättar ABB-experter om viktiga drivkrafter på marknaden för smarta byggnader, från den senaste tillväxten inom co-working och bostäder, till den ökade vikten av byggnadssäkerhet och digital teknik.

Den 29 september lanserar ABB en serie av virtuella event som kommer belysa viktiga trender som formar nästa generation av smarta lösningar för bostäder och arbetsplatser. Lösningar som ökar livskvaliteten och välbefinnandet, från intuitiva rumskontrollenheter till HVAC och nödbelysning.

ABB:s divisionschef för Smart Buildings, Oliver Iltisberger, kommenterar eventet: ”Innovation är en del av vårt DNA och vi letar ständigt efter nya sätt att skapa en säker, smart och hållbar värld med anslutna lösningar. Under ABB:s Innovation Shows kommer du kunna lyssna till när en samling specialister från hela världen diskuterar hur installatörer och utvecklare kan använda den senaste IoT-baserade tekniken för att skapa intelligenta, välkomnande och energieffektiva byggnader och bostäder i framtiden.”

Eventdeltagarna kommer få en häftig upplevelse när de leds genom en virtuell byggnad där specifika applikationer markerats och teknik förklaras. Deltagarna ges även möjlighet att vara med på webbseminarier och chatta med ABB-experter.

ABB kommer att presentera de senaste produkterna och lösningarna, inklusive det professionella sortimentet av ABB i-bus® KNX-aktorer, Cylon-lösningen som täcker alla HVAC-applikationer och Naveo® Pro nödbelysningssystem som kan spara upp till en tredjedel av driftskostnaderna.

”ABB har alltid haft en stark närvaro vid viktiga branschevenemang. Att lyssna på våra kunder och andra aktörer i branschen hjälper oss verkligen att forma framtida tänkande och lösningar. Genom att ha vårt team i en virtuell miljö gör det möjligt för oss att upprätthålla interaktionen med våra kunder och visa upp våra innovativa lösningar på ett interaktivt och intuitivt sätt. Eventet är utformat för att bredda förståelsen för det möjliga, så att vi alla arbetar tillsammans för att bygga smartare utrymmen för framtiden”, fortsätter Iltisberger.

www.abb.com
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare