www.tillverkning-sverige.com
BALLUFF

Balluff Smart Light istället för stackljus-indikator

Första Indikeringslampan med IO-länk

Balluff Smart Light istället för stackljus-indikator
Den nya IO-Link Smart Light från Balluff är utrustad med alla funktioner för att i grunden revolutionera signalljus- branschen. Det är det första ljus som flexibelt kan anpassas till nästan alla krav utan komplex konfigurering via hårdvara. Den annars så typiskt kostsamma kombinationen av olikfärgade moduler för att bilda en tornljusindikator behövs inte längre, eftersom denna enhet även kan anpassas till nya uppgifter tillfälligtvis och i farten via styrenheten. Även lösningar som kan ställas in med hjälp av DIP-switchar är inte mycket av ett alternativ eftersom de inte kan ändras under drift.

Balluff Smart Light är en riktig multi-talang eftersom den kan göra mycket mer än att signalera till systemoperatören om vissa fördefinierade driftstillstånd med bara tre färger. Även tendenser, utveckling och trender för fysiska värden kan presenteras. Temperaturtillstånd, fyllningsnivåer av system eller till och med positionen för en vagn via en positionssensor kan visualiseras på kolonnen, som kan vara upp till 20 LED-enheter hög.

För anslutning och installation behövs bara en enkel, oskärmad, treledad sensorkabel - vilket är typiskt för en IO-länk, och ändå så erbjuder LED-signallampan maximal funktionalitet och tidigare oanade möjligheter med sina tre driftlägen "Stacklight" "Level" och "Run".

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare