www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Lockout/Tagout utbildningsfilm fokuserar på bästa metoderna för att minska tillbud

Brady Corporation, en global leverantör av industriella säkerhetslösningar, har utvecklat en utbildningsfilm för lockout/tagout-säkerhetsförfarande (låsning och märkning). Filmen, som är utformad i moduler, informerar och utbildar både säkerhetsansvariga och medarbetare som kan vara utsatta för farlig utrustning. Utbildningsfilmen Lockout/Tagout Global Best Practices finns på mer än 10 språk.

Lockout/Tagout utbildningsfilm fokuserar på bästa metoderna för att minska tillbud
Utbildning på egna språket
Den verkliga styrkan i säkerhetsrutiner ligger i acceptans och pragmatism. Incidenter kan minskas om människor kan och vill följa säkerhetsproceduren. Eftersom detta är så viktigt, erbjuder Brady Corporation sin Lockout/Tagout Global Best Movie Practice-utbildning på flera språk:  brittisk engelska, amerikansk engelska, franska, kanadensisk franska, tyska, spanska, italienska, holländska, polska, portugisiska, turkiska, ryska och kinesiska . Andra språk kan komma att läggas till i framtiden, beroende på kundernas behov.
 
Lockout/Tagout -filmen visar hur man använder olika lås-/märkningsenheter och hur de förhindrar olyckor och dödsfall.  Vad filmen verkligen visar är hur små logiska steg, nästan utan ansträngning, kan ha en sådan avgörande inverkan på medarbetarnas säkerhet. Man kan lägga till eller ta bort moduler från utbildningsfilmen efter sina behov.

Låsning/Märkning
Över hela världen exponeras miljontals arbetstagare för farlig utrustning varje dag. Tusentals skador och dödsfall, som hade kunnat undvikas, inträffar på grund av att utrustningen inte har elsäkrats innan service och underhåll.
 
Lockout/Tagout (Loto) är en säkerhetsfunktion för att se till att farliga maskiner är ordentligt avstängda och inte startar igen innan slutförandet av underhåll eller service. Lockout/Tagout fungerar tillsammans med ett hänglås/lockout-enhet som vanligtvis låser enheten eller strömkällan och ställer den i ett sådant läge att farliga strömkällor inte kan slås på. Förfarandet kräver att en tagg fästs på den låsta enheten för att visa att den inte ska slås på.
 
Satsa på noll
Både lockout/tagout-enheterna och Lockout/Tagout Global Best Practice Training Movie kan vara viktiga tillgångar för att minska antalet incidenter eller risker i underhåll och service. Genom att låsa energikällan, oavsett om den är elektrisk, mekanisk eller hydraulisk till sin natur, blir utrustningen som servas säkrare och mindre benägen att orsaka skada.
Först när den sista underhållsarbetaren har tagit bort sitt hänglås kan energikällan slås på igen. Detta gör att underhållspersonalen på ett effektivt sätt ansvarar för sin individuella säkerhet och gör lockout/tagout till en pålitlig allierad för att minska antal risker och tillbud inom alla branscher.
 
Titta på gratis trailer för Lockout/Tagout Global Best Practice Training-filmen på www.bradyeurope.com/lotomovie!

Kontakta Brady Corporation på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information.


Lockout/Tagout utbildningsfilm fokuserar på bästa metoderna för att minska tillbud
Lockout/Tagout utbildningsfilm fokuserar på bästa metoderna för att minska tillbud

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare