www.tillverkning-sverige.com
Southco

Southco gör en relansering av webbplatsen

Southco, Inc., en global ledare inom utvecklade åtkomstlösningar, meddelar att man lanserat en helt omarbetad och uppdaterad webbplats, southco.com. Genom lanseringen levererar Southco en förbättrad användarupplevelse till sin kundbas, vilket gör det möjligt för konstruktörer att snabbare än någonsin tidigare hitta lösningar till sina designprojekt.

Southco gör en relansering av webbplatsen

Den nya och förbättrade southco.com har en användarvänlig design med en ren layout som är kompatibel med alla webbläsare och mobila enheter. Den är framtagen med användarupplevelsen i åtanke och innehåller många nya funktioner som hjälper användare att snabbt och enkelt navigera på webbplatsen för att hitta lämpliga åtkomstprodukter för sina applikationer. De nya funktionerna omfattar bland annat:

-Intuitiv webbplatssökning. Se produktbilder, SKU och produktbeskrivningar i sökningen och få resultat med de vanligaste produktfunktionerna.

-Förbättrad verifiering av överensstämmelse. Sök enkelt efter produktens SKU för att hitta nödvändiga dokument och ladda ner dem för att klara överensstämmelsekontroller.

-Dedikerade industrisidor. Upptäck applikationsområden där Southco kan ge mervärde genom att hjälpa till att förbättra funktionalitet och industriell design.

-Vanliga frågor. Sök svar efter nyckelord eller kategori och korsa enkelt referensnummer med Southco-produkter.

Det omdesignade southco.com är globalt tillgängligt och finns på nio språk, inklusive engelska, tyska, franska, spanska, italienska, kinesiska, japanska, koreanska och portugisiska. Dessutom har verktyg och resurser såsom CAD-nedladdningar, teknisk information, broschyrer och fallstudier gjorts mer lättillgängliga genom relevanta produkt- och supportsidor.

“Det nya och förbättrade southco.com sätter kundupplevelsen först”, säger Gerry Clisham, Director of Marketing & eCommerce, Southco, Inc. “Uppdateringarna gör att användare lättare kan upptäcka lösningar till sina största designprojekt genom ett omdesignat, användarcentrerat gränssnitt och organisatoriska förbättringar”.

Lanseringen av nya southco.com är en investering i Southcos framtida tillväxt och utveckling i egenskap av global ledaren inom utvecklade åtkomstlösningar och fortsätter att bygga på det starka Southco-varumärket. Den nya webbplatsen återspeglar företagets utveckling och Southcos åtagande att tillhandahålla högkvalitativa lösningar, teknisk kvalitet samt service och support i världsklass.

https://southco.com/en_us_int/

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare