www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Crouzet och HMS

Crouzet och HMS presenterar gemensam lösning för övervakning av Millenium 3-styrsystem över webben

Crouzet och HMS
Crouzet, en ledande tillverkare av komponenter för automationskontroll, har beslutat att använda HMS Industrial Networks Netbiter som fjärrhanteringslösning för sin senaste generation av mikro PLC - Millenium 3 Smart. Detta ger användare av mikro-PLC omedelbar tillgång till uppgifter om sin fältutrustning via webben.

Ett exempel på en tidig användare är det svenska företaget Triplesign som använder lösningen för att övervaka alternerande skyltar. Med Netbiter kan de se status på skyltarna och även fjärrstyra vilket meddelande som skall visas. "Jag har arbetat med Millenium 3-styrsystem under en tid och det faktum att Netbiter-lösningen hade en färdig mall för detta mikro-PLC var en stor fördel", säger PA Claveroth, försäljnings- och marknadsdirektör på Triplesign. "Vi ansluter helt enkelt enheten till Netbiter Millenium 3 och alla parametrar visas omedelbart i en webbläsare."

Hur det fungerar:
En Netbiter EasyConnect-gateway ansluts till Millenium 3 mikro-PLC på fältet. Netbiter-gatewayen kommunicerar med ett molnbaserat datacenter kallat Netbiter Argos. Detta datacenter samlar in och lagrar data från fältutrustningen. Genom att logga in på Netbiter Argos kan användare se exakt status på Millenium 3 och därmed se sina egna enheter på en webbpanel. De kan också få larm och varningar när något händer.

"Denna kombinerade lösning kommer att vara mycket användbar för applikationer inom områden såsom luftkonditionering, åtkomstkontroll, värmepumpar, vatten- och luftbehandling, avfallshantering, lyft- och hanteringsutrustning, medicinsk utrustning och pumpstyrning," säger Henrik Arleving,  Product line Manager, Remote Management på HMS. "Dessa segment är mycket lämpliga för fjärrhantering och Netbiter erbjuder användare och servicetekniker ett snabbt sätt att förbättra kontrollen av sina tillämpningar och minska kostnaderna." 

André Chovin, Automation Marketing Manager på Crouzet kommenterar:

"Inom ramen för fjärrhantering bidrar HMS Netbiter-lösningen till att ta ut det mesta av Millenium 3 Smart-styrenheten eftersom den kan anslutas från var som helst, när som helst, 24/7. Den huvudsakliga egenskapen hos Millenium 3-serien är att den är enkel att använda. På samma sätt är Crouzet/HMS-lösningen lätt att använda och effektiv för fjärrstyrning av automatiserade system. "

Den gemensamma lösningen är redan tillgänglig och distribueras via Crouzets och HMS:s återförsäljarnät.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare