www.tillverkning-sverige.com
BALLUFF

Gör det enkelt att spåra och följa: komplett produktlinje med spårbarhetslösningar

Spårbarheten skapar kostnadseffektiva tillverkningsprocesser, förenklar rullande lagerhållning, befordrar rättssäkerheten och säkerställer produktkvaliteten. Sensorspecialisten och RFID-leverantören Balluff kan se tillbaka på 25 års erfarenhet inom det här området och erbjuder en omfångsrik portfölj av spårningslösningar. Nyligen utökades portföljen till att omfatta nya RFID-teknologier för högtemperaturapplikationer, som ofta efterfrågas inom halvledarindustrin eller till fordonsindustrins sprutpistollinjer och torkugnar.

Gör det enkelt att spåra och följa: komplett produktlinje med spårbarhetslösningar
Balluff erbjuder inte bara hela spektrumet av flexibelt kombinerbara LF-, HF- och UHF-RFID-komponenter, utan också en mängd olika stationära streckkodsläsare med vars hjälp företagets kunder kan genomföra individuella och ekonomiska spårbarhetslösningar på en hög teknisk nivå. Databärare som är monterade direkt på ett arbetsstycke, en arbetsstyckshållare eller på utrustningen registrerar oavbrutet alla steg och mycket av en produktionssekvens. Det här sker vid löpande drift, så att alla data kan utvärderas i realtid eller senare - t.o.m. efter flera år - i spårbarhetssyfte.

Balluff, med BIS-seriens RFID-system, erbjuder industribeprövade lösningar för extremt hårda miljöer. Med Balluffs olika robusta databärare, och läs-/skrivhuvuden med hög kapslingsgrad, löser identifieringssystemen nästan varje applikationsproblem, om det så är i materialflödesövervakningen, den automatiserade monteringen, magasineringen eller vid kontrollen och kvalitetssäkringen av flexibla produktionslinjer.

Eftersom Balluff framgångsrikt har samarbetat med välkända systemintegratörer under många år, erhåller användaren alltid individuella, ekonomiska lösningar på en hög nivå som helt svarar mot användarens behov.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare