www.tillverkning-sverige.com
Schneider Electric News

Schneider Electric lanserar rackmonterad kyllösning från Uniflair

Schneider Electric presenterar sin första rackmonterade kyllösning för IT-utrustning – en rackmonterad enhet från Uniflair med direktexpansion som ger upp till 3,5 kW kyleffekt. Lösningen möter den ökade efterfrågan på rackbaserade kylsystem för mikrodatacenter och edgedrift.

Schneider Electric lanserar rackmonterad kyllösning från Uniflair

Den rackmonterade enheten frigör värdefull golvyta i IT-miljön eftersom den placeras i botten av IT-racket, oberoende av rackets fabrikat. Självklart kan enheten integreras med plattformen EcoStruxure från Schneider Electric för komplett övervakning av prestanda och status. Med tjänsterna EcoStruxure IT Expert och EcoStruxure Asset Advisor, som bygger på nästa generations protokoll, har användaren tillgång till enhetsdata och support dygnet runt.

Fördelar med den nya rackmonterade kyllösningen:

  • Temperaturkontroll: Erbjuder precis temperaturkontroll i enskilda rack med IT-utrustning.
  • Flexibilitet: Installeras med enkelhet längst ner i IT-racket.
  • Lägre driftskostnad: Variabel effektstyrning gör att användningen av fläkt och kompressor anpassas kontinuerligt för att följa behovet av kylning och ventilation. Enheten kan leverera önskad kyleffekt på mellan 0,5 och 3,5 kW.
  • Minimalt underhåll: Lätt att utföra serviceunderhåll vilket leder till färre oplanerade driftstopp.

– Vår nya rackmonterade kyllösning passar för edgedrift av mikrodatacenter och bidrar till att ge effektiv kylning till kritisk edgeteknik, säger Christina Backlund, affärsområdeschef för Secure Power i Sverige och Norden.

www.se.com

 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare