www.tillverkning-sverige.com
Norelem

norelems 2020-utgåva av THE BIG GREEN BOK nu med 60 000 komponenter

Ingenjörer och konstruktörer kan nu ta del av norelems senaste utgåva av dess ikoniska katalog, THE BIG GREEN BOOK, som innehåller över 60 000 komponenter.


norelems 2020-utgåva av THE BIG GREEN BOK nu med 60 000 komponenter
2020-utgåvan av THE BIG GREEN BOOK är utformad för att hjälpa konstruktörer att hitta de delar och komponenter som de behöver. Det är första gången som norelem, den globala specialisten inom standardkomponenter, delar upp sin katalog i två volymer. Båda volymerna har sammanlagt över 2200 sidor med komponenter, data och referensguider.

De nya produkter som ingår i norelems portfölj inkluderar bland annat duplex- och triplex-kedjehjul och förbindelselänkar, cylindriska kugghjul i plast, oljenivåmätare, premium cylindriska bussningar och aluminiumprofiler för rullskenor. 98 % av komponenterna finns tillgängliga direkt från lager för snabb leverans.

»THE BIG GREEN BOOK fortsätter att vara den oundgängliga referensguiden för konstruktörer över hela världen.», säger Marcus Schneck, VD för norelem.

»Med fler komponenter än någonsin har vi beslutat att dela upp katalogen i två delar. Med en tydlig struktur och bättre hantering vet vi att det kommer att hjälpa våra kunder i deras dagliga arbete.»

Katalogen är tryckt på engelska och gratis att beställa och finns också på ytterligare åtta språk och kan laddas ner som PDF-version på https://www.norelem.se/sv/chooseBookPage.

För mer om norelem och för att beställa en gratis kopia av THE BIG GREEN BOK, besök This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

norelems 2020-utgåva av THE BIG GREEN BOK nu med 60 000 komponenter

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare