www.tillverkning-sverige.com
Moxa

Moxa går med i OpenChain-projektet som Platinum-medlem för att stödja öppen källkod

OpenChain-projektet, ett initiativ av Linux Foundation för att effektivisera efterlevnaden av öppen källkod, låter meddela att Moxa Inc. har anslutit sig som Platinum-medlem. Som en ledande leverantör av industriella edge-to-cloud-anslutnings- och datalösningar för IIoT (Industrial Internet of Things) har Moxa visat sitt åtagande att följa öppen källkod för att möjliggöra avancerade industriella nätverks- och kommunikationstillämpningar för IIoT-världen.

Moxa går med i OpenChain-projektet som Platinum-medlem för att stödja öppen källkod

OpenChain-projektet
syftar till att bygga tillförlitlighet kring öppen källkod genom att göra öppen källkodslicens enklare och mer konsekvent mellan leveranskedjor. OpenChain-specifikationen definierar modulationspunkter i affärsflöden där en efterlevnadsprocess, policy eller utbildning bör existera för att minimera risken för fel och maximera effektiviteten för att föra ut lösningar till marknaden. OpenChain-specifikationen förbereds för ISO och utvecklas från en de facto-standard till en formell standard.

“Vi är stolta över att gå med i OpenChain-projektet för att visa vårt engagemang när det gäller att stödja öppen källkodsstandard”, säger Andy Cheng, President of Strategic Business Unit på Moxa. “Moxa har varit en stark anhängare av Linux Foundation för några av sina viktiga projekt, till exempel Civil Infrastructure Project (CIP) för långsiktig support av Linux-distribution. Vi ser nu fram emot att arbeta nära OpenChain-världen för branschstandarder av öppen källkod.”

Som Platinum-medlem kommer Moxa att vara det första Taiwan-baserade företaget som går med i OpenChains styrelse och utökar projektets räckvidd i flera branscher. En rad branschledande företag har redan anslutit sig till Platinum-programmet, såsom ARM Holdings, Bosch, Cisco, Comcast, Facebook, Fujitsu, Google, Hitachi, Microsoft, Panasonic, Qualcomm, Siemens, Sony, Toshiba, Toyota, Uber och Western Digital.

“Vi har samarbetat med Moxa under en lång tid eftersom Moxa aktivt har deltagit i OpenChain-miljön under företagets viktiga tillväxtfas under de senaste två åren”, säger Shane Coughlan, OpenChain General Manager. “Vårt tillkännagivande i dag understryker åtagandet från alla våra delar att ytterligare fördjupa samarbetet och förståelsen. När vi under 2020 har en stor möjlighet att bygga otroliga broar i den Mandarin-talande världen för att säkerställa att öppen källkod följs, tror jag Moxa är en viktig, aktuell partner som hjälper oss att uppnå detta mål.”

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare