www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS gör Netbiter kostnadsfritt

HMS erbjuder kunder fri tillgång till Netbiter Argos fjärrhanteringstjänst, som nu finns på nio språk.

HMS gör Netbiter kostnadsfritt
Med den molnbaserade lösningen för Netbiter® fjärrhantering kan användare övervaka och styra fältutrustning, som kraftgeneratorer, vindturbiner, tankar och andra fältapplikationer via en kontorsdator, bärbar dator eller smart mobil. HMS erbjuder nu sitt datacenter på nätet, Netbiter Argos (www.netbiter.net), som en kostnadsfri tjänst.

Genom att ansluta en Netbiter gateway för kommunikation till den önskade fältutrustningen är det möjligt att direkt logga in i Netbiter Argos, visa samtliga parametrar för fältinstallationen och fjärrstyra den.

Dessutom är Netbiter Argos sedan mars 2012 tillgängligt på nio språk: Tyska, italienska, franska, spanska, portugisiska, kinesiska och japanska. Engelska och svenska versioner finns sedan tidigare.

Ännu enklare att komma igång med och använda
»Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder fri tillgång till Netbiter Argos», säger Henrik Arleving, produktchef på Remote Management vid HMS. »Detta är ännu ett steg för att göra det enklare för användare att komma igång med och använda fjärrhantering. Det nya erbjudandet sparar inte bara in på användarnas prenumerationskostnader, utan de kan också ansluta snabbare. Den kostnadsfria molntjänsten och det utökade språkstödet gör Netbiter unikt på marknaden.»

Hur Netbiter fungerar:
 Netbiter är ett komplett paket för fjärrhantering som består av tre huvudsakliga komponenter: Den första komponenten är det fysiska skiktet; en Netbiter gateway ansluten till fjärrutrustningen som skickar och tar emot data.

Den andra komponenten är Netbiter Argos datacenter som samlar in och lagrar allt data från fältutrustningen. Datacentret ger säker lagring av information, och gör det möjligt för användare att få statistik och rapporter om prestandan på sina enheter.

Den tredje komponenten är säker åtkomst till data via en kontorsdator, bärbar dator eller smart mobil, där användare ser statusen på sina enheter och kan övervaka och styra utrustningen på en grafisk kontrollpanel.

Läs mer på www.netbiter.com och prova Netbiter Argos webbgränssnitt via ett demokonto.

Bild 1: Netbiter Argos skärmdump som visar driften av en kraftgenerator.

Bild 2: De tre komponenterna i Netbiters lösning: gateways för anslutning, säker värdtjänst och webbgränssnitt.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare