www.tillverkning-sverige.com
MEDIAWORLD

UNIVERSAL ROBOTS MAXIMERAR SIN PRODUKTIVITET OCH TILLGÄNGLIGHET MED LANSERINGEN AV SERVICE360

Ny supportfunktion garanterar prestandan, förlänger drifttiden och minskar kostnaderna.

den mest pålitliga och anlitade tillverkaren av kollaborativa robotar (cobots) i världen, har lanserat Service360, en ny supportfunktion som förbättrar prestandan, förlänger drifttiden och minskar riskerna genom ett sömlöst samarbete.

”Våra kunder står i centrum för allt. Nu ger vi dem möjlighet att proaktivt övervaka, optimera och skydda cobotens kapacitet med förbättrat stöd och förebyggande underhåll”, förklarar Chris Wilson, vice vd för serviceavdelningen på Universal Robots. ”Service360 skyddar produktionslinjerna, maximerar drifttiden, reducerar riskerna och möjliggör framgång genom att se till att tillverkarna är förberedda för det oväntade.”

Service360 utgör ett komplement till standardproduktgarantin, finns i två olika paket och rustar kunderna för att:

Minska riskerna och ta kontroll över oväntade utgifter genom att eliminera oplanerade servicekostnader och minska driftstopp och förseningar.

Maximera cobotens lönsamhet genom kontroll av funktion och programmering både på plats och på distans, bedömning av miljö och tillgång till UR:s certifierade ingenjörer, automationsexperter och 24/7-portal för kundsupport.

Hålla produktionen igång med förebyggande service och genom att svara snabbt vid begäran om besök.

Agera snabbt i fall av en oväntad händelse med tillgång till problemfri service, reservdelar och utbyten genom UR:s globala distributörsnätverk.

Service360 gör det också möjligt för UR:s partner att skapa starkare kundrelationer och förbättra bevarandet av kundrelationerna genom mer strukturerad kommunikation, specialutvecklade servicekontrakt, förbättrade supportalternativ och kontinuerlig optimering av prestandan.

”Våra partner kommer att få ännu mer utdelning genom att utrusta sina kunder med allt de behöver för att öka produktiviteten, tillgängligheten och lönsamheten för sina kunder”, berättar Chris Wilson. ”Vi förväntar oss att detta nya erbjudande kommer att stärka relationer och skapa mervärde för både UR:s partner och kunder.

Service360 är tillgänglig nu via Universal Robots och dess partnernätverk.

www.universal-robots.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare