www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

Mitsubishi Electric Europe tillför en ny medlem till e-F@ctory Alliance: HMS Industrial Networks

HMS Industrial Networks gick nyligen med som ny partner i Mitsubishi Electric Europe e-F@ctory Alliance. HMS kan ge en snabb lösning till låg kostnad för sammankoppling med Mitsubishi automationsenheter via ett brett utbud av standardiserade industriella nätverk, samtidigt som man säkerställer utbyte av data mellan dessa produkter i form av Anybus-portar, protokollomformare och trådlösa utvägar.

Mitsubishi Electric Europe tillför en ny medlem till e-F@ctory Alliance:  HMS Industrial Networks
Cloud-baserade NetBiters fjärrhanterande lösning innebär ett framtidsinriktat system som ganska enkelt implementeras i befintliga strukturer och, när den används tillsammans med Mitsubishi PLC frekvensomriktare och styrenheter, erbjuder en optimal lösning för insamling av data och övervakning av automationssystem.

Som en del av detta samarbete erbjuder Anybus gateways och protokollomvandlare lösningar för att utöka möjligheterna att integrera Mitsubishi automationssystem i en mängd olika industriella nätverk. NetBiters fullständiga fjärrunderhållslösning behandlar M2M-segmentet, och system finns tillgängliga via antingen en mobilradio eller Ethernet-anslutning.

Det centrala inslaget är NetBiter Argos dataportal med innovativ cloud-teknik för inspelning och uppvisning av operativa data. Detta möjliggör dataregister och processvärden, exempelvis växelriktares temperaturuppgifter, frekvensuppgifter, in- och utgångar och alarm, som enkelt kan spelas in till Argos server och visas genom att imitera anläggningens diagram. Rapporter och utvecklingsgrafer kan automatiskt produceras varje dag/vecka etc och skickas via e-post om det behövs.

Den inbyggda användaren och projekthanteringssystemet är utformade för den centrala ledningen inom flera enheter på skilda platser samt för att definiera behörighetsnivån för användare. Ledningssystemets larm sänder rapporter från e-post, SNS eller SNMP. Det modulära hanteringssystemet är speciellt utformat för att maskintillverkare, som en tilläggstjänst, ska kunna erbjuda sina kunder individuell fjärrstyrning.

Som världsledande på marknaden för industriella kommunikationslösningar har HMS hittills producerat fler än 250 olika sorters gateways, protokollkonverterare och trådlösa produktioner. Det finns ett stort utbud att, speciellt för CC-Link, gynnas av samarbetet med Mitsubishi. NetBiter fjärrhanteringslösning har anpassats till Mitsubishi automationsenheter och erbjuder en högpresterande lösning för visning av datasystem, övervakningsystem och anläggningar som också är enkla att integrera. Användarens fördelar är uppenbara, alla kan till exempel se och inkludera en enkel databas, webbprogrammering och modern integration. Dessutom finns heller inget behov av kostsamma brandväggar eller VPN-konfiguration.

Bildtext:

Cloud-baserade NetBiters lösning av fjärrhantering erbjuder ett framtidsinriktat system som ganska enkelt kan implementeras i befintliga strukturer och, när det används tillsammans med Mitsubishi PLC, frekvensomriktare och styrenheter, erbjuder en optimal lösning för insamling av data och övervakning av automationssystem.

Om Mitsubishi Electric

Med 90 års erfarenhet av att tillhandahålla tillförlitliga och högkvalitativa produkter till både företagskunder och allmänna konsumenter över hela världen, är Mitsubishi Electric Corporation erkänd som världsledande inom tillverkning, marknadsföring och försäljning av elektrisk och elektronisk utrustning som används inom informationskommunikation, konsumentelektronik, industriteknik och produkter för energisektorn, vatten och avlopp, transporter och byggutrustning.
Med omkring 114 000 anställda har koncernen redovisat en omsättning på 32,2 miljarder euro under räkenskapsåret som slutade den 31 mars 2011.
Försäljningskontor, forsknings- och utvecklingscenter samt fabriker finns i över 30 länder.
Mitsubishi Electric Europe, Factory Automation European Business Group (FA-EBG) har det europeiska huvudkontoret i Ratingen nära Düsseldorf, Tyskland. Det är en del av Mitsubishi Electric Europe B.V. - ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Electric Corporation, Japan.
FA-EBGs roll är att driva försäljning, service och support över hela sitt nätverk av lokala kontor och distributörer över hela den europeiska regionen.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare