www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS partnerprogram gör det möjligt för systempartners att dra nytta av HMS-gateway och fjärrstyrningslösningar

HMS Industrial Networks lanserar ett nytt partnerprogram. Programmet riktar sig till systemintegratörer, maskinbyggare och andra företag som vill inkludera Anybus Gateways och NetBiter distanslösningar i sina erbjudanden.

HMS partnerprogram gör det möjligt för systempartners att dra nytta av  HMS-gateway och fjärrstyrningslösningar
De partners som deltar i programmet kommer att kunna utnyttja några av marknadens bästa nätverksanslutningsprodukter, dra nytta av projektledning och gemensam marknadsföring med HMS och dess distributörer samt få kostnadsfri teknisk support och utbildning via HMS Academy.

- Systemintegratörer och maskinbyggare har varit nyckeln till vår framgång inom gateways och fjärrstyrning. För att stödja den stadigt växande efterfrågan på Anybus och NetBiter-lösningar, och för att ytterligare stärka relationen med våra partners, lanserar vi nu ett formellt partnerprogram, säger Anders Hansson, Marknadschef hos HMS.

- Förutom att kunna tjäna pengar på HMS produkter inom deras lösningar, kommer de partners som deltar i programmet att få en stark konkurrenskraft genom att tillföra HMS kraftfulla industriella nätverk och fjärransluta ledningens lösningar till deras erbjudanden.

Två nivåer av partnerskap är utformade för att erkänna och belöna insatser – GULD och SILVER. Alla som undertecknat avtalet får rätt att erbjuda och marknadsföra HMS gateways och fjärransluta förvaltning med assistans av HMS, men GULD-partners ges en mer omfattande produktträning och bättre rabatter.

Läs mer på: http://www.anybus.com/partner/partnerprogram.shtml

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare