www.tillverkning-sverige.com
MEDIAWORLD

Mattias Goldmann ny hallbarhetschef pa sweco

Mattias Goldmann tillträder som Chief Sustainability Officer på Sweco och blir en del av Sweco Sveriges ledningsgrupp.

Mattias Goldmann ny hallbarhetschef pa sweco
Mattias har stor erfarenhet av hållbarhetsfrågor och har tidigare jobbat som vd för organisationen 2050 med Hagainitiativet och som talesperson för Gröna Bilister. Han har utsetts till ”Mäktigast i Hållbarhetssverige” och i vd-rollen på tankesmedjan Fores driver han 2030-sekretariatet, som arbetar för 2030-målet om en fossilbränsleoberoende fordonsflotta.

Det ställs högre krav på oss alla att hitta större och snabbare klimatnytta för att ställa om till ett mer hållbart samhälle. Vi driver på den omställningen genom att vara rådgivare till våra kunder och genom de 32 500 uppdrag som vi genomför årligen, därav har hållbarhet en stark koppling till våra affärer.

I Mattias får vi en ny hållbarhetschef med gedigen erfarenhet av hållbarhetsområdet och jag ser fram emot att tillsammans arbeta vidare för att driva hållbarhetsfrågan framåt ytterligare, såväl inom Sweco som hos våra kunder och samhället, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige.

Klimat- och hållbarhetsfrågorna har gått in i en ny fas där omställningen ska förverkligas och här är Sweco med sina många uppdrag i Sverige och globalt helt centrala. Swecos vilja att vara en del av lösningen har imponerat på mig och jag ser mycket fram emot den skillnad vi kan göra för att Sveriges klimatmål och de 17 globala målen för hållbar utveckling uppfylls, säger Mattias Goldmann, tillträdande Chief Sustainability Officer på Sweco.

Mattias börjar i sin nya roll den 1 oktober 2019.

www.sweco.se

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare