www.tillverkning-sverige.com
BALLUFF

BPS: Ny trycksensorfamilj från Balluff

Balluff introduerar BPS, en nyutvecklad serie trycksensorer med IP 67-skydd för användning i gasformade och flytande medier. De robusta enheterna har högkvalitativa egenskaper, långsiktigt stabila keramiska lastceller och ett särskilt attraktivt pris / prestanda, enkel installation, hög användarkomfort och hög precision. En stor, ljus och väl synlig display garanterar omedelbar statusöversikt. Detta visar inte enbart det nuvarande systemet i bar, mbar, PSI och Mpa, utan även snabb och enkel konfigurering av sensorerna enligt VDMA-standard med två nycklar och intuitiv menyvägledning.

BPS: Ny trycksensorfamilj från Balluff
Med 11 versioner täcker BPS-sensorerna alla viktiga variationer från -1 ... 0 bar upp till 0 ... 600 bar för övervakningsprocessen av media inom industriautomation. Typiska användningsområden är hydraulikövervakning samt pneumatisk utrustning.

De nya Balluff-trycksensorerna, tillgängliga i standardutförande med plastkåpa och i high-end-version i rostfritt stål, erbjuder antingen två brytpunkter eller en växelutgång plus analog kanal (0 ... 10V eller 4 ... 20 mA).

Tack vare den mycket kompakta designen kan sensorerna lätt lokaliseras i kopplingsskåpet utan att ta upp värdefullt utrymme. Displayen med manöverpanel och elektrisk anslutning kan, i förhållande till flänsen, roteras i 320° oberoende av varandra. Anpassning till olika processavslutningar med G ¼ innergängor är lätt att åstadkomma med tillvalsadaptrar i olika storlekar och stilar.

High-end-modeller i rostfritt stål och utökat temperaturområde utvecklades speciellt för krävande applikationer i tuffa miljöer, vilket gör dem idealiska för användning i vindkraftturbiner offshore samt HVAC-teknik.

http://www.balluff.co.uk

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare