www.tillverkning-sverige.com
MEDIAWORLD

Optimum™-diamantmätspetsar kommer visas upp på EMO Hannover 2019

Det globala precisionsteknik- och tillverkningsteknologiföretaget Renishaw visar upp sitt nya utbud av OPTiMUM™-diamantmätspetsar på EMO Hannover 2019 (16–21 september).

Optimum™-diamantmätspetsar kommer visas upp på EMO Hannover 2019
OPTiMUM-diamantmätspetsarna är speciellt utvecklade för att användas med mätningar som kräver slitstarka mätspetsar. Den huvudsakliga fördelen med deras diamantbelagda kulor är att de behåller sin rundhet, de tar inte upp materialavlagringar och de slits inte i förtid när slipande material eller mjuka legeringar skannas. Detta ger flera fördelar, inklusive en längre livslängd och minskad stilleståndstid för omkalibrering och inspektion.

Med tillverkning enligt beställning kan diamantbelagda OPTiMUM-mätspetsar levereras med olika gängstorlekar och skaftmaterial, med kulor från 1,5 mm upp till 8 mm för att passa specifika användningsområden. De stödjer det ökande behovet av hög prestanda och hastighet vid skanning, och har också marknadsledande tillgänglighet och pris.

Kevin Gani, Director och General Manager för Renishaws Styli and Fixturing Products Division, förklarar: ”För de flesta inspektionsapplikationer är valet av mätspets avgörande. Både åtkomsten till mått på arbetsstycket, inspektionstiderna och probprestandan påverkas av den mätspets som används. Med mer än 40 års erfarenhet av att tillverka mätspetsar för metrologiapplikationer är Renishaw stolta över att lansera sitt nya utbud av OPTiMUM-diamantmätspetsar för att möta de ökande behoven hos våra kunder i hela världen.”

Renishaws utbud av mätspetsar är heltäckande, och vårt egna designteam kan också utveckla unika kundanpassade lösningar för att uppfylla utmanande behov.

www.renishaw.se

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare