www.tillverkning-sverige.com
MEDIAWORLD

Schneider Electric klättrar på Gartners supply chain top 25 för 2019

Nyligen tillkännagav Gartner att Schneider Electric ligger på 11:e plats i deras Supply Chain Top 25 för 2019.

Schneider Electric klättrar på Gartners supply chain top 25 för 2019
Schneider Electric blev även mottagare av priset Gartner 2019 Industrial Manufacturing Supply Chainnovator för sitt innovativa och okonventionella arbete. Vi är väldigt glada över att ha förbättrat vår position på Gartners topplista i år igen och att våra initiativ med att omvandla vår Supply Chain utvecklas i rätt riktning. Det här ger dessutom våra medarbetare inspiration att fortsätta förbättra vårt skräddarsydda, hållbara och uppkopplade 4.0 Supply Chain-program, tillsammans med våra samarbetspartners och kunder, säger Mourad Tamoud, Executive Vice President, Schneider Electric Global Supply Chain.

Schneider Electric har även tilldelats Gartners Industrial Manufacturing Supply Chainnovator Award**, vilket är ett erkännande av innovativa och okonventionella initiativ som har en betydande inverkan på Supply Chain inom den industriella framställningssektorn. Gartner tillkännagav detta under Supply Chain Executive Conference 2019 i Phoenix, USA.

Vi ser utmärkelsen som ett erkännande av vår strategi för att stödja den digitala omvandlingen, och den omfattar alla våra medarbetare. Det här är väldigt viktigt för oss eftersom människor är grundpelaren i vår Supply Chain, säger Mourad Tamoud.

Schneider Electrics globala tillverkning omfattade år 2018 så mycket som 200 fabriker i 46 länder med totalt 98 distributionscenter. Dessa utgörs av 86 000 anställda som behandlar över 150 000 ordrar dagligen.

I Gartners tillkännagivande av årets topplista utmärker sig tre nyckeltrender för de ledande företagen en omfattande personifiering, ett utökat ekosystem och drivande av företagsledda digitala strategier.

www.se.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare