www.tillverkning-sverige.com
MEDIAWORLD

Piab lägger till ny 90 mm-sugkopp i konfiguratorn för bälgsugkoppar

Fler storlekar, fler funktioner för fästen och hela sortimentet av bälgsugkoppar i konfiguratorn.

Piab lägger till ny 90 mm-sugkopp i konfiguratorn för bälgsugkoppar
Piab utvidgar sitt sortiment av bälgsugkoppar med 90 mm-koppar och utökar därmed de redan omfattande tillämpningsmöjligheterna. Sortimentet kompletterades nyligen med två mindre koppstorlekar, 13 och 26 mm. Inom kort planerar Piab att lägga till ytterligare en storlek till sin populära serie med bälgsugkoppar.

”Vi bestämde oss för att täppa till några luckor i vår sortiment av bälgsugkoppar. Den här kompletteringen gör att vi kan erbjuda våra kunder ännu fler alternativ som passar perfekt för deras olika applikationer”, säger Josef Karbassi, Vice President för Piabs Automation Division.

”Dessutom har vi lagt till extra fästen för flera av våra befintliga bälgkoppar, och hela serien med bälgsugkoppar har inkluderats i vår populära konfigurator som finns på nätet”, fortsätter han.

Det utökade fästessortimentet som nu finns för ett urval av Piabs bälgsugkoppar erbjuder ännu fler tillvalsfunktioner, till exempel specialiserade flödesregleringsventiler och filter. För att underlätta valet och utformningen av skräddarsydda lösningar finns dessa fästen och hela sortimentet av standardbälgsugkoppar (B5 till B150) i Piabs konfigurationsverktyg på företagets webbplats.

De nya bälgkopparna finns i fyra olika material – nitrilgummi (NBR), avtrycksfritt HNBR, och två kvaliteter av silikon. Sugkoppar som ofta används inom plast- och förpackningsindustrin tillverkas av standardsilikon, och sugkoppar för branscher som måste följa hygienstandarder i USA (FDA 21CFR 177.2600) och/eller EU (EU 1935/2004) tillverkas av livsmedelsklassad silikon.

”Den mycket höga och konsekventa kvaliteten på våra bälgsugkoppar är ett resultat av att vi använder certifierade och högkvalitativa material. Våra kunder uppskattar att de kan lita på att varje nytt parti koppar de beställer är likadant som det senaste de fick från oss”, säger Josef Karbassi.

www.piab.com

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare