www.tillverkning-sverige.com
NORD Drivesystems

Kundportalen myNORD: Genvägen till optimala drivlösningar

myNORD (www.mynord.com) är den effektiva och transparenta kundportalen som är tillgänglig 24/7, där kunderna kan konfigurera och beställa drivlösningar online från standardsortimentet av produkter från NORD DRIVESYSTEMS som växlar, motorer och drivelektronik. Enkelt, bekvämt och snabbt.

Kundportalen myNORD: Genvägen till optimala drivlösningar
Enkelt, bekvämt och snabbt. På kundportalen myNORD kan kunderna konfigurera sina drivlösningar online, få offerter och CAD-data och även lista sin ordrar.
Bild: © Gorodenkoff | fotolia.com / Getriebebau NORD


Kundernas guidas genom orderprocessen steg för steg och har tillgång till flera sök- och sorteringsfunktioner som motoreffekt, varvtal och utgående drivmoment som underlättar valet av den drivteknik som passar dem bäst. Genom en integrerad kompabilitetsfunktion visar produktkonfiguratorn på kundportalen myNORD bara alternativ som passar med redan specificerade krav. Förklaringar av konfigurationsegenskaper anges med infosymboler. Även online-konfigurering av ATEX växelmotorer är möjlig, liksom konfigurering av decentraliserad drivteknik och kopplingsskåpsomriktare.

Konfigurera och beställ drivlösningar online
Alla moment i konfigureringen utförs på en och samma skärm och alla specifikationer som lagts in liksom alla egenskaper som kvarstår att selektera visas hela tiden tydligt i en box på höger sida av skärmen. Dessutom kan 3D-modeller, onlineritningar och måttritningar genereras för de konfigurerade drivlösningarna. Kunderna kan också lätt ladda ned skapade CAD-data och integrera direkt i sina egna CAD-program. Även under själva konfigureringen är alla produktpriser synliga och när den är genomförd kan man direkt få upp en offert och inleda orderprocessen.

Samtliga order och projekt liksom all dokumentation är hela tiden synliga
Alla aktuella och tidigare ordrar listas tydligt med orderverktyget och kan enkelt filtreras och sorteras. Status för ordrar och leveranser kan alltid spåras i realtid. Dessutom kan kunder som registrerat sig även spara sina konfigureringar och använda dem vid ett senare tillfälle och för olika syften. På myNORD kan man t.ex. bygga nya varianter utifrån sparade baskonfigurationer.

I dokumentavdelningen kan produktdokumentation för en specifik order laddas ned på ett av många språk. Dokumentationen inkluderar driftmanualer, underhållsmanualer och reservdelslistor och de kan enkelt laddas ned eller vidarebefordras som länkar.

Med en speciell teamfunktion kan flera kollegor som ansvarar för drivteknik på samma företag gemensamt ha tillgång till konfigurering och all annan data.

mmyNORD: Enkelt, bekvämt, snabbt

Kundportalen myNORD är tillgänglig 24/7 och är en personlig plattform för kundernas samarbete med NORD; den erbjuder snabb och enkel konfigurering av drivlösningar, ett användarvänligt gränssnitt med intuitiva menyer och tillgång till alla relevanta dokument, snabb spårning av order och leveranser i realtid liksom snabb generering av offerter.

Kundportalen myNORD: Genvägen till optimala drivlösningar

Hela konfigureringen sker på en och samma sida och kunderna kan alltid se de specifikationer som gjorts och de egenskaper som återstår att selektera

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare