www.tillverkning-sverige.com
Leuze SE

Helt enkelt säkert

Med RSL 400 PROFIsafe med PROFINET-gränssnitt presenterar Leuze electronic en modell av säkerhetslaserskanner som enkelt kan integreras i industriella nätverk.

Helt enkelt säkert

Bild: Säkerhetslaserskanner RSL 400 PROFIsafe


Säkerhetslaserskannern RSL 400 PROFIsafe med PROFINET-gränssnitt erbjuder enkel integration i industriella nätverk. Förutom säker kommunikation möjliggör den enkel diagnostik och konfiguration via centrala access-punkter. PROFINET-omkopplaren är integrerad i den borttagbara anslutningsenheten. Detta möjliggör byte av skanner-huvudet utan nätverksavbrott, vilket ökar systemtillgängligheten. Anslutningsenheten har standardiserad anslutningsteknik med M12-anslutningar.

Tack vare kabelns sidoingång behöver RSL 400 en låg-installationshöjd. Alternativt finns AIDA-kompatibla anslutningsmodeller med push-pull-anslutningar för koppar- och fiberoptiska kabacceslar. Den integrerade 2-portsomkopplaren stöder PROFINET Conformance Class C och IRT (Isochronous Real Time-kommunikation). Följaktligen är RSL 400 särskilt lämplig för användning i linje- och ringtopologier, liksom för användning i stjärntopologier. Dessutom är det möjligt med parallell kommunikation med standard- och säkerhets-PLC:er, för att minimera datamängden.
 

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare