www.tillverkning-sverige.com
Bihl + Wiedemann

De första digitala modulerna ASi-5 från Bihl+Wiedemann

ASi-5 är den senaste generationen av det beprövade standardmässiga AS-Interface.

De första digitala modulerna ASi-5 från Bihl+Wiedemann

ASi-5 är den senaste generationen av det beprövade standardmässiga AS-Interface. Det är ett av världens ledande system för effektiv nätverksanslutning av sensorer och ställdon på automationens grund. Med denna nya generation har AS-Interface nu satt kurs mot digitaliseringens nästa dimension. ASi-5 är bakåtkompatibel med tidigare ASi-versioner och enheter. Med ASi-5 kan större datamängder överföras väsentligt snabbare och även intelligenta sensorer som IO-Link kan integreras mycket lättare.

Produktsortimentet från Bihl+Wiedemann omfattar för närvarande följande ASi-5-produkter: ASi-5/ASi-3 gateways, en räknarmodul, en ASi-5-slav/IO-Link-master samt digitala I/O-moduler.

De nya digitala modulerna ASi-5 finns för närvarande i tre versioner: med 16 ingångar (BWU3164), med åtta in- och utgångar vardera (BWU3163) och med åtta ingångar (BWU3802). Med endast en ASi-5-slav kan alltså en hög I/O-täthet på platsen förverkligas. Det är möjligt att samla in signaler enkelt, effektivt och ekonomiskt från upp till 16 sensorer precis där de uppträder. I vissa fall gör de nya digitala I/O-modulerna från Bihl+Wiedemann till och med dyra Ethernet I/O-moduler onödiga och sänker därigenom overheadkostnaderna väsentligt.

Förutom versionerna i IP67 finns en version i IP20 för varje digital modul ASi-5.

 

De första digitala modulerna ASi-5 från Bihl+Wiedemann

Bild: Digital I/O-modul ASi-5 från Bihl+Wiedemann i IP67 (till vänster) och IP20 (till höger)
 
 
De första digitala modulerna ASi-5 från Bihl+Wiedemann
 
Bihl+Wiedemann GmbH är en av de ledande leverantörerna av AS-gränssnittsenheter (ASi) för automation och säkerhetsutrustning. De utvecklar och tillverkar komponenter för användning i utrustning och maskineri som transportörer, höglagersystem, förpackningsmaskiner och verktygsmaskiner. Produkter från Bihl+Wiedemann används av ledande tillverkare av konsumtions- och kapitalvaror över hela världen. Bolagets huvudkontor är beläget i Mannheim, Tyskland, och det representeras i över 30 länder av ett nätverk av dotterbolag och distributörer.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 15 000+ IMP-följare