www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

HMS utökar Anybus® CompactComTM produktfamilj med CompoNetTM

Denna nya inbyggda kommunikationsmodul minskar utvecklingsarbetet med upp till 70% time-to-market och minimerar utvecklingsrisken.

HMS utökar Anybus® CompactComTM produktfamilj med CompoNetTM
HMS Industrial Networks offentliggör en ny inbäddad kommunikationsmodul för CompoNet som den senaste medlemmen av Anybus CompactCom (Anybus-CC) produktfamilj. Med utgåvan av CompoNet-modul, fullföljer HMS sitt erbjudande till CIPTM (Common Industrial Protocol) om stöd av nätverk.

Den nya Anybus-CC kommunikationsmodulen ger enhetstillverkare möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt ansluta sina automationsenheter till CompoNetTM. De färdiga lösningarna minskar utvecklingsinsatserna genom att den upp till 70% snabbare time-to-market minimerar utvecklingsriskerna. Anybus-CC är en familj av utbytbara plug-in kommunikationsmoduler som stödjer 18 olika fältbussar och industriell Ethernetteknik. Alla moduler finns i ett tryggt boende och har storleken som ett compact flash-kort. Kärnan i modulen är HMS NP30 mikroprocessor. Maskin- och programvarugränssnittet av Anybus-CC-modul för CompoNetTM fungerar på samma sätt som alla andra Anybus-CC-moduler, och gör alltså den nya modulen fullt utbytbar med alla andra aktiva Anybus-CC-moduler.

CompoNetTM förser användare med en bit-nivå av nätverk för kontroll av små, snabba maskiner och CIPTM nättjänster för att ansluta till anläggningen och företaget. Som medlem i CIP Networks familj (DeviceNetTM, ControlNetTM och EtherNet / IPTM), uppfyller CompoNet kraven i program som använder stora antal enkla sensorer och aktuatorer genom att erbjuda hög hastighetskommunikation med konfigurationsverktyg och kombinera detta med en effektiv konstruktion, enkel installation och hög tillgänglighet - allt på ett enda nätverk.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare