www.tillverkning-sverige.com
MAYR

mayr® Power Transmission släpper uppfräschad webbplats

Mer information, bättre organiserad, attraktivare och enklare

mayr® Power Transmission släpper uppfräschad webbplats
Drivtekniksspecialisten mayr® Power Transmission har omarbetat sin Internetnärvaro med en helt nya webbplats. På www.mayr.de hittar du omfattande information om säkerhetskopplingar, axelkopplingar och säkerhetsbromsar. Dessutom finns kataloger i pdf-format, teknisk dokumentation och CAD-filer för alla produkter tillgängliga för nedladdning.

Tack vare den moderna designen och tydliga strukturen på sidorna som genereras med hjälp av TYPO3, erbjuder webbplatsen en hög användarvänlighet. Tillsammans med förfinad teknik och tydligare menystruktur, gör den nya webbplatsen ett gott intryck med kompletterande funktioner som "Quick Start" och ett urval hjälpmenyer för tillförlitliga urval och dimensionering av axelkopplingar.

Snabbstartsfunktionen guidar besökare med specifika idéer direkt till önskad information. "Produkt" menyn leder besökare och berörda parter tydligt och enkelt genom hela produktsortimentet från mayr® Power Transmission till lämplig produkt. För att söka efter särskilda produkter eller information, finns en sökmotor tillgänglig på varje sida på webbplatsen.

En annan fördel med den nya webbplatsen är det breda urvalet av nedladdade filer. Detaljerad dokumentation i pdf-format och 2D eller 3D CAD-filer finns på webbplatsen för varje produkt. Det här gör att berörda parter och potentiella kunder snabbt kan hitta de kataloger, bruksanvisningar och annan teknisk information de behöver samtidigt som man sparar papper och kostnad för postförsändelser.

Den organiserade menyn ger enkel och tydlig navigering. All väsentlig information om mayr® Power Transmission är tillgänglig under "Företags" menyn, inklusive företagets historia, företagsfilosofi och de allra senaste nyheterna om produkter och företaget.

Produkterna är tydligt indelade i sex områden. Tre områden där mayr® spelar en viktig roll, eller är världsledande, är säkerhetskopplingar, säkerhetsbromsar och axelkopplingar. Dessa är framträdande på webbplatsen där de vägleder en majoritet av besökarna direkt till önskad produktsegmentet. Industriöversikten är mycket intressant, även för icke-specialister. Den skildrar de olika applikationerna för mayr® produkterna. Det utökade serviceområdet på webbplatsen ger användarna ytterligare val att få kontakt med mayr® Power Transmission och förenklar processen att söka efter produktinformation.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare