www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Ny kabeltagg för kollektivtrafik, fullständigt efterföljande EN-45545-2

Brady Corporations nya kollektivtrafiktagg B-348 efterföljer kraven på minimal rökutveckling och halogenutsläpp enligt de strängaste tunnelbanenormerna för kollektivtrafikfordon. Taggen går att skriva ut både på plats och ute i fält, och är därmed en praktisk lösning för tillverkare inom kollektivtrafik vad gäller identifiering av tjocka kablar och kabelbuntar.

Ny kabeltagg för kollektivtrafik, fullständigt efterföljande EN-45545-2
Identifiera enkelt tjocka kablar och kabelbuntar
Brady Corporations kollektivtrafiktagg B-348 gör det möjligt för företag att identifiera tjocka kablar och ledningsbuntar med hjälp av kabelbuntband i bussar och järnvägsfordon. Taggen är tillgänglig i vitt och gult och kommer i 4 storlekar. Den är ett tillägg till Bradys halogenfria kabelhylsa B-7641 med låg rökutveckling som kan användas för att identifiera enstaka kablar innan de termineras.

Fullständigt kravefterföljande för tunnelbanor

Precis som kabelhylsan B-7641 efterföljer kabeltaggen B-348 de strängaste normerna för tunnelbanor. Taggen uppfyller fullständigt kraven på låg rökutveckling och inga halogenutsläpp enligt beskrivningen i EN-45545-2, ”Krav på brandbeteende hos material och komponenter”, inklusive R-22 ”interiör” och R-23 ”exteriör” för risknivå 3. Kollektivtrafiktaggen uppfyller också brittisk standard BS6853.

Stora volymer med kollektivtrafiktaggar kan skrivas ut på plats i alla slags anläggningar som använder en stationär skrivarmodell, medan en mobil Brady-skrivare kan användas ute på fältet för att snabbt etikettera oidentifierade kablar med samma taggar. Skrivare som är kompatibla med B-348-taggen inkluderar mobila etikettskrivare såsom BMP61 och BMP71, samt stationära system såsom etikettskrivarna BBP12, BBP33 och den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i7100.

Det finns prover tillgängliga för test via Bradys webbplats.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare