www.tillverkning-sverige.com
HMS Industrial Networks AB

eWON® Talk2M är säkerhetscertifierad enligt ISECOM STAR

HMS Industrial Networks meddelar att företagets fjärranslutningslösning, eWON Talk2M, nu är ISECOM STAR-säkerhetscertifierad.

eWON® Talk2M är säkerhetscertifierad enligt ISECOM STAR
Fjärranslutningstjänsten eWON Talk2M-f är ett nyckelelement i eWON-fjärrlösningarna från HMS Industrial Networks. Talk2M erbjuder användare en säker fjärranslutning till industriell utrustning via eWON:s industriroutrar. Följaktligen testas Talk2M regelbundet av oberoende företag för att upprätthålla en hög säkerhetsnivå i dagens snabbutvecklande teknikmiljö.

HMS meddelar nu att Talk2M blivit ISECOM STAR-certifierad efter att ha klarat en utvärdering utförd av företaget admeritia GmbH, ett leverantörsoberoende tyskt cybersäkerhetsföretag specialiserat på IT-säkerhetsbedömning (etisk hackning) och KPI-baserad säkerhetsmätning. Bedömningen gjordes genom en OSSTMM 3.0- och OWASP-granskningsprocess som inkluderade penetrationstester av Talk2M avseende den molnbaserade infrastrukturen.

Geoffrey Gobert, som är Security Manager för eWON-lösningarna kommenterar: "Bedömningen gjordes genom ett antal test utifrån en illasinnad aktör och vi fick en ögonblicksbild av den övergripande säkerhetsställningen för eWON Talk2M:s fjärranslutningstjänst. Vi är mycket nöjda med att framgångsrikt ha klarat ISECOM STAR-säkerhetscertifieringen och är fast beslutna att fortsätta med regelbundna säkerhetsbedömningar för att garantera att vi tillhandahåller trygg anslutning för våra kunder. Vi strävar alltid efter att identifiera en teknisk risk som en möjlig affärsrisk. "

Läs mer på www.ewon.biz.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare