www.tillverkning-sverige.com
Advantech

Advantech - en ledare på den globala marknaden för industriella PC-datorer (IPC)

25 år efter att företaget startades, har Advantech blivit en ledare på den globala IPC-marknaden. Under den här tiden har företaget bygg en stabil bas för att kunna fortsätta att vara en nyckelspelare inom sektorn och innehar i nuläget 30 % av marknadsandelarna på den globala marknaden för industriella PC-datorer.

Advantech - en ledare på den globala marknaden för industriella PC-datorer (IPC)
Advantech erbjuder en ett heltäckande utbud av IPC-produkter som tillhandahåller tillförlitlighet och stabilitet för extrema miljöer. Företaget ger sina kunder en shoppingupplevelse där allt finns att hitta på samma ställe, som är i linje med industri 4.0 och uppfyller alla kundernas behov för tingens Internet (IoT). Advantechs industriella PC-datorer möjliggör industri 4.0 genom att integrera de senaste automatiserings- och molnteknikerna i smarta fabrikslösningar inom de sex dimensionerna: maskinautomatisering, maskinövervakning och förebyggande underhåll, MES-integration, produktionsspårbarhet, fabriksenergihantering, fabriksmiljöövervakning samt utrustningsövervakning och optimering.

Bevis på denna roll som nyckelspelare på IPC-marknaden kommer från Taiwan External Trade Development Council, TAITRA, (Taiwans utvecklingsråd för utrikeshandel). I samarbete med BusinessNext och Interbrand ger de ut den årliga undersökningen Top Taiwan Global Brands. I den just publicerade upplagan av undersökningen för 2008 hamnar Advantech på 10 plats med ett varumärkesvärde på 299 miljoner dollar. Företaget uppmärksammades också för att under sex år i rad stadigt ha ökat värdet på sitt varumärke, att det visat på en ökande global renommé och att varumärket ökat sin konkurrenskraft. Juryn berömde också Advantech för att ha förflyttats sin inriktning från en "produktorienterad" metod till en "serviceorienterad" affärsutvecklingsstrategi. Erkännande gavs också till dess globala fotavtryck: företaget finns i 18 länder och 39 städer för att kunna möjliggöra snabbast möjliga tid till marknad och ge support till kunder över hela världen.

Advantech har blivit känt för sin innovativa design och för att man anammat framtidssäker teknik. För att hålla jämn takt med aktuella trender när det gäller miniatyrisering och modularisering, har företaget övergett de konventionella koncepten för att istället utveckla revolutionerande IPC-designer som erbjuder flexibel installation och stora möjligheter till utbyggnad.

Advantech erbjuder skräddarsydda konfigurationer för alla plattformar. Organisationens tjänster för konfiguration mot order (CTOS) omfattar webbaserade inköp, standardiserad tillverkning, integrerade professionella tester och globala leveranstjänster tillåter systemintegratörer och slutkunder att skräddarsy produkten utifrån föränderliga marknadstrender.

Globalt ledarskap måste stöttas av global service. Advantech har etablerat lokala kontor och servicecenter på regionala marknader över hela världen för att kunna tillhandahålla tjänster i rätt tid på plats. Därmed kan förfrågningar om enhetsunderhåll och komponentleveranser lätt tillgodoses överallt i världen.

För att möta behoven i den snabbväxande kunskapsekonomin, inför Advantech en öppen affärsmodell för att avgöra inriktningen för företagets framtida organisation och verksamhet. Och man kommer att fortsätta driva sin kärnverksamhet för affärstillväxt för att ytterligare utöka sitt etablerade ledarskap på marknaderna för industriella PC-datorer och för tingens Internet.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare