www.tillverkning-sverige.com
PORTESCAP

Ny 16DCT Athlonix™ Mini Motor med högt vridmoment från Portescap Högt vridmoment i ett kompakt paket

Portescap introducerar nya 16DCT-motorn till sitt DCT-sortiment av Athlonix-motorer med höga vridmoment. 16DCT-motorn kan leverera kontinuerligt vridmoment upp till 5,24 mNm med en längd av endast 26 mm.

Ny 16DCT Athlonix™ Mini Motor med högt vridmoment från Portescap  Högt vridmoment i ett kompakt paket
16DCT använder kraftfulla Neodymium-magneter och Portescaps beprövade energieffektiva kärnlösa design. Den optimerade självbärande spolen garanterar hög prestanda och levereras i ett kompakt utförande, vilket minskar den totala ägandekostnaden. Jämfört med liknande motorer på marknaden har 16DCT lägst motorreglering (R/K2) vilket innebär att den har lägre hastighetsminskning vid ökad belastning. Detta ger den mest kraftfulla motorn för olika utmanande tillämpningar. Denna funktion kombinerat med effektivitet upp till 85 % gör 16DCT-motorn till en idealisk lösning för batteridrivna verktyg.

16DCT är tillgänglig med ädelmetall- och grafitkommutationssystem och är idealisk för tillämpningar som medicinska och industriella pumpar, läkemedelssystem, robotsystem (bioniska fingrar), små industriella elverktyg, tatueringsmaskiner, mesoterapi-pistoler, dentalverktyg, klockstyrning och industriella gripare. Andra tillämpningar, som säkerhets-, access- och humanoidrobotar, kan bli ännu effektivare med 16DCT Athlonix-motorn.

Ett valfritt speciallageraggregat kan också tillhandahållas för tillämpningar som har cykliska radiella och axiella belastningskrav. 16DCT är också tillgänglig med en REE-spole (Restriction of Electro Erosion) som förlänger motorns livslängd och ger en miljö med inbyggd säkerhet, särskilt vid höghastighetsförhållanden.
Komponentstandardisering och designmodularitet möjliggör snabb anpassningskapacitet för olika tillämpningar. Athlonix-motorerna är kompatibla med kodare och växlar i olika storlekar och förhållanden och finns även på Portescaps online-motorkonfigurator Motion Compass™. De tillverkas i en ISO-certifierad anläggning och är RoHS-anpassade.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare