www.tillverkning-sverige.com
PORTESCAP

Ny 22DCT Athlonix™ Mini Motor med högt vridmoment från Portescap Högt vridmoment i ett kompakt paket

Portescap har lagt till en ny motor på 22 mm diameter till sin DCT-linje av Athlonix Brush DC-motorer. Den nya 22DCT-motorn är ett resultat av Portescaps 80-åriga kompetens inom utveckling av miniatyrmotorlösningar. Med sin beprövade energieffektiva kärnlösa design med en optimerad självbärande spole- och magnetkrets ger 22DCT högre prestanda i ett kompakt paket.

Ny 22DCT Athlonix™ Mini Motor med högt vridmoment från Portescap  Högt vridmoment i ett kompakt paket
22DCT-motorn, med en diameter på 22 mm, kan nå ett kontinuerligt vridmoment upp till 13,29 mNm med en längd av endast 32 mm. Denna motor ger ett enastående vridmomentstäthet tillsammans med ett attraktivt prestandaförhållande, vilket gör den till ett perfekt alternativ till jämförbara lösningar som finns tillgängliga på marknaden

Tillsammans med vridmomentet så är det speciella med 22DCT-motorn att den har lägst motorreglering (R/K2) jämfört med liknande motorer på marknaden, vilket innebär att den har en lägre hastighetsminskning vid ökande belastningar. Detta ger den mest kraftfulla motorn för olika utmanande tillämpningar. I kombination med sin effektivitet upp till 90 % så är 22DCT-motorn en idealisk lösning för batteridrivna verktyg.

22DCT är tillgänglig med ädelmetall- och grafitkommutationssystem med Neodymium-magneter inuti och är en idealisk motorlösning för tillämpningar som medicinska och industriella pumpar, läkemedelssystem, robotsystem (bionic-fingrar), industriella miniatyrelverktyg, tatueringsmaskiner, mesoterapi-pistoler, tandvårdsverktyg, klockstyrning och industriella gripare. Andra tillämpningar som laboratorieautomatisering, säkerhet och access samt humanoidrobotar kan också bli bättre med 22DCT Athlonix-motorn. 22DCT finns också med en REE-spole (Restriction of Electro Erosion) som förlänger motorns livslängd och ger en miljö med inbyggd säkerhet, särskilt vid höghastighetsförhållanden.

Komponentstandardisering och designmodularitet möjliggör snabb anpassningskapacitet för olika tillämpningar. Athlonix-motorerna är kompatibla med kodare och växlar i olika storlekar och förhållanden, och finns även på Portescps online-motorkonfigurator Motion Compass™. De tillverkas i en ISO-certifierad anläggning, och är RoHS-anpassade.

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare