www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Snabb och enkel golvmärkning med PaintStripe

Brady Corporations nya PaintStripe golvmärkningsschabloner är utformade för att skapa exakta, målade linjer för att snabbt kunna organisera arbetsplatser och öka deras effektivitet.

Snabb och enkel golvmärkning med PaintStripe
Öka arbetsplatsens effektivitet
Tydliga skyltar, exempelvis säkerhetsskyltar och golvmärkningar, kan kommunicera viktig information exakt där denna information behövs. De hjälper till att skapa en effektiv lean-arbetsplats genom att underlätta för medarbetare att snabbt och enkelt upptäcka säkra områden för gångtrafik, truckvägar, lagerplatser och specifika produktionsområden.

Exakt & enkelt
Märkning av golv kan erbjuda stora fördelar, men att måla exakta linjer på ett fabriksgolv kan ta avsevärd tid. Med Bradys PaintStripe golvmärkningsschablon kan exakta linjer målas mycket snabbare. Avståndsmärkningar på schablonerna gör att användare exakt kan märka ut fullständiga golvlinjer eller områden innan någon färg appliceras. Med Bradys adhesiver kan PaintStripe-schablonen snabbt och säkert maskera golvlinjekanter och är samtidigt enkel att ta bort så att golvmärkningarna blir exakta. Snabbare applicering av målade golvmärkningar som dessa gör att projektförberedelsetiden blir minimerad, likaså avbrottet i den normala verksamheten.

Tillämpningar
Bradys PaintStripe är tillgänglig med två adhesivtyper för att passa ett omfattande utbud av golvytetyper. Målad golvmärkning som gjorts med hjälp av PaintStripe-schabloner är idealisk för att öka effektiviteten i utomhustillämpningar och också på vältrafikerade fabriksgolv, i anläggningar för tung industri, i anläggningar med våta golv, vid procedurer med krävande avspolningar eller golvrengöringar och på golv som regelbundet utsätts för kemikalier. Var noga med att använda färg som är anpassad efter omständigheterna!

Upptäck hur enkelt det är att måla exakta linjer som ökar arbetsplatsens effektivitet genom att använda PaintStripe golvmärkningsschabloner. Erhåll ett varuprov!

For more information:

http://tekinfo.link/r6298c91470
Snabb och enkel golvmärkning med PaintStripe

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare