www.tillverkning-sverige.com
Advantech

Advantech på plats 47 globalt inom innovation för det industriella tingens Internet (IIoT)

Advantech, en global ledare inom industriella produkter och tjänster för tingens Internet är mycket glada över att rankas på Top 20 globalt för innovation inom tingens Internet på IoT ONE Index: Top 100 IIoT Företag - Geografisk fördelning.

Advantech på plats 47 globalt inom innovation för det industriella tingens Internet (IIoT)
IoT ONE är en onlinekälla för strukturerad information om det industriella tingens Internet. Plattformen ger användarna öppen och omfattande information om försäljare, lösningar och teknik för IoT för att göra det möjligt för köpare att snabbt identifiera de bästa lösningarna på marknaden. Företaget håller konferenser offline, sätter ihop delegationer och skriver sammanfattade rapporter för att utbilda chefer och beslutsfattare om det tekniska landskapet för tingens Internet. Varje kvartal gör IoT ONE en bedömning av 1 600 industriella IoT-företag och identifierar de 100 företag som har störst inflytande inom tre områden: varumärkesinflytande på marknaden, teknikinnovation och ekosystem.

Under det första kvartalet 2017 hamnade Advantech, en ledande företagsgrupp inom det industriella tingens Internet, på en respektabel 47:e plats på dess Top100-lista. Dessutom hamnade Advantech på 20:e plats inom kategorin innovation. Det här speglar på så många sätt företagets vision om att befinna sig på frontlinjen när det gäller globala trender inom industriell automatisering och området tingens Internet är kanske det område där vi för närvarande kan se de mest avancerade tekniska utvecklingarna.

Naturligtvis är detta erkännande ett resultat av ett imponerande arbete, redan 2010 antog det taiwanesiska företaget ledordet "Enabling an Intelligent Planet" ("Vi möjliggör en intelligent planet") och under de efterföljande åren har de lagt fram ett flertal lösningar för smarta städer och tingens Internet. Idag erbjuder Advantech ett stort utbud lösningar inom i-factory, i-transportation, appar för energi och miljö och en rad högteknologiska produkter och tjänster för det industriella tingens Internet. Företaget gör det möjligt för sina kunder över hela världen att gå in i industri 4.0 med lösningsfärdiga plattformar (SRP) för tingens Internet inom områdena industriell automatisering, kommunikation, övervakning, spårbarhet och energihantering.

Tineke Bergen, Marknadsföringschef för IIoT i Europa på Advantech Europa förklarar: "Det är stor skillnad mellan att ha en plats och att faktiskt förtjäna den. Den här bedömningen och att Advantech hamnar på Topp 100 bland IIoT-företag globalt visar att vårt arbete har burit frukt och att Advantech redan ses som världsledande när det gäller innovation inom det industriella tingens Internet (IIoT)."

Källa rangordning:
https://www.iotone.com/guide/iot-one-index-top-100-iiot-companies-geographical-distribution/g657?utm_content=buffer3679f&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare