www.tillverkning-sverige.com
BRADY

Ny, praktisk lås- och tagghållare för processbrytning/låsning

Processbrytning/låsning är en bra rutin för säkrare hantering av maskiner, som innebär att strömkällan till den maskin där man utför underhåll isoleras. Brady Corporation lanserar en ny och mycket praktisk hållare för säkerhetslås och taggar som gör att användaren kan ha hänglås och taggar för processbrytning och låsning nära till hands och snabbt isolera energipunkter vid behov.

Ny, praktisk lås- och tagghållare för processbrytning/låsning
Förbättrad effektivitet vid processbrytning/låsning
Den nya lås- och tagghållaren rymmer upp till tolv säkerhetshänglås och nycklar, samt haspar och taggar. Den finns i fyra färger och gör det möjligt att transportera och förvara processbrytningsutrustning på ett bekvämt och strukturerat sätt, och minskar dessutom risken för att lås och haspar förkommer. Med lås- och tagghållaren förbättras också säkerheten på arbetsplatsen, eftersom alla som arbetar tillsammans får möjlighet att ha den utrustning som krävs nära till hands, så att de snabbt kan isolera energikontrollpunkter innan de utför underhåll på maskiner.

Mycket praktisk design
Denna lås- och tagghållare har en unik och mycket praktisk design. En enda hållare rymmer upp till tolv hänglås och är försedd med en nyckelrem och en karbinhake där nycklar och haspar kan fästas. Två lås-och tagghållare från Brady kan enkelt placeras mot varandra; på så sätt kan man enkelt fördubbla det antal lås som bekvämt går att bära med sig i ena handen. Designen gör även att användaren kan placera en eller flera hållare i bältet, eller fästa dem på en vägg för förvaring av processbrytningsverktyg.

En heltäckande lösning
Brady erbjuder heltäckande lösningar för processbrytning/låsning, däribland processbrytningsprodukter som används för att låsa energikontrollpunkter, kartlägga energikontrollpunkter inom en anläggning, dokumentera rutiner för processbrytning/låsning, programvara för att hantera, visualisera och skriva ut rutiner, ett brett utbud av tåliga hänglås och processbrytnings-/låsningstillbehör med bland annat verktygstavlor, haspar, låsboxar samt hållare för säkerhetslås och taggar. När rutinen och verktygen för processbrytning/låsning har implementerats på ett fullgott sätt blir hanteringen av maskinerna säkrare eftersom det blir möjligt att fullständigt isolera en maskin från dess energikällor.

Kontakta Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information.
Ny, praktisk lås- och tagghållare för processbrytning/låsning

  Mer information…

LinkedIn
Pinterest

Gå med i 155 000+ IMP-följare