HMS Industrial Networks AB

HMS Networks och Red Lion Controls går samman för ett starkare erbjudande inom industriell ICT (Information & Communication Technology)

HMS Networks har slutfört förvärvet av Red Lion Controls från Spectris Group Holdings Limited. De två företagen är nu formellt en enhet och kan börja arbeta tillsammans på gemensamma marknadsstrategier och produkterbjudanden.

NSK

NSK deltar i gemensam utveckling av anpassningsbar robothand

NSK och det tyska centret för luft- och rymdfart utvecklar ett system med robothänder vars syfte är att automatisera manuella arbetsuppgifter, särskilt inom servicebranschen. Konceptet bygger på en anpassningsbar robothand som består av individuellt konfigurerbara fingermoduler, vilket ses som en nyhet inom just det här området. Genom en kombination av mångsidighet och prisvärdhet kommer denna nya innovativa produkt att bidra till automatiseringen av manuellt arbete där olika typer av föremål greppas.

NSK

NSK utvecklar teknik för diagnos av smörjfettsnedbrytning för användning på plats

NSK håller på att utveckla en världsnyhet: en metod med hög precision för snabb och exakt diagnos av återstående livslängd för smörjfett. Företaget kommer att leverera lösningen i form av en mobilapp, vilket gör det möjligt för användare att på plats analysera smörjmedlets tillstånd när det används i lager och linjära rörelsesystem. Denna innovativa funktion kommer minska behovet av inspektioner och kostnaderna för påfyllning, samt hjälpa företag att implementera strategier för underhåll som bygger på faktiska förhållanden. NSK är för närvarande på jakt efter input och feedback från kunder inför lanseringen av sin nya app.

Gå med i 155 000+ IMP-följare