Stor order för Interrolls Modular Conveyor Platform från Korea

2018-07-13
Sant'Antonino, Schweiz, den 19 juni 2018. Interroll meddelar att företaget fått en stor order från ett koreanskt e-handelsföretag. Ordervärdet uppgår till dubbelsiffriga miljoner CHF för en storskalig leverans av Interrolls MCP (Modular Conveyor Platform) samt Interroll's Spiral Lifts.

Interroll kommer att leverera och installera ett rekorderligt antal transportörmoduler som täcker en total längd på 12 km samt åtta Spiral Lifts avsedda för kundens distributionscenter i Sydkorea. Interroll satsar helhjärtat när det gäller att klara driftsättning hos kunden genom att stärka internlogistiken för att klara de kommande topparna under koreanska hösten och julen. Färdigställandet av alla installationer är planerat att ske under 2018. Denna nya order är en ny affär för Interroll efter en tidigare omkonstruktion av samma kunds distributionscentraler 2017.

”Interroll Korea gjorde ett utmärkt jobb med ett mycket framgångsrikt samarbete för att föra detta projekt framåt. För det här stora projektet kommer vårt Center of Excellence i Kina att vara tillgängligt med full support”, säger dr Ben Xia, vice vd och medlem av Group Management Head of Operations Asia vid Interroll Group. ”Vi ser fram emot att förbättra vår kunds logistik med toppmoderna lösningar för deras materialflöde.”

Presskontakter
Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AGVia Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+41 91 850 25 21
media@interroll.com
www.interroll.com

Kontakter (Sverige)
INTERROLL Nordic A/S
Karlsrovägen 64
SE-302 41 Halmstad
Jörgen Wiktorsson
Telefon: +46 35 22 70 77
j.wiktorsson@interroll.com
www.interroll.se