Southco skapar uppmärksamhet på Venditalia 2018

2018-06-08
Southco, världsledande inom accesslösningar för maskinvara, kommer att ställa ut i monter C57 på Venditalia Milano 2018 i Fieramilanocity, Milano, 6 - 9 juni 2018.

I egenskap av pålitlig leverantör till automatindustrin erbjuder Southco en bred portfölj av spärrar, lås, gångjärn och positionskontrollprodukter. På Venditalia kommer Southco att fokusera på att visa hur användningen av elektronisk åtkomst i stället för traditionella mekaniska lås förbättrar prestandan i försäljningsautomater.

Southco har en lång historia när det gäller att hjälpa tillverkare av varuautomater och leverantörer att innovera på den snabbt föränderliga marknaden. Southcos produkter erbjuder komplett revisionsspårskapacitet i säljautomaten samtidigt som man begränsar oönskad åtkomst och eliminerar brytpunkter. Användarupplevelsen är en viktig aspekt i denna sektor och Southcos produkter uppskattas också eftersom de ger konstruktörer möjlighet att uppnå optimal skärm- och dörrpositionering för bättre ergonomi.

"Southco har mer än ett decennium av ingenjörs- och designkompetens inom självbetjäningssektorn. Med design och utveckling av varuautomater erbjuds många möjligheter och våra produkter hjälper företagen att positionera sig mot varandra genom att förbättra prestanda samtidigt som säkerheten stärks”, säger Regis Chagny, Business Management Manager, Southco Manufacturing Ltd.