Skriv enkelt ut hållbara skyltar för att öka säkerhet och effektivitet

2018-04-12
Brady Corporations nya skylt- och etikettskrivare S3100 låter användare enkelt skriva ut ett brett utbud av tillförlitliga säkerhetskyltar och anläggningsetiketter även i fristående skrivarläge för att öka arbetsplatssäkerheten och effektiviteten på begäran.

Ett brett utbud av etiketter och skyltar
Den nya skylt- och etikettskrivaren S3100 låter användare enkelt skriva ut ett brett utbud av skyltar och etiketter för att öka säkerheten och effektiviteten på alla slags arbetsplatser. Säkerhetskyltar, golvmarkeringar, 5S-etiketter, leanetiketter, etiketter för identifiering av ställningar, dörrar, trappor, tunnor, skrivbord och stolar samt CLP-etiketter för att identifiera kemikalier kan alla skrivas ut med S3100 på plats närhelst de behövs.

Design för hållbarhet
S3100 skriver ut på Bradys industriklassvinyler som erbjuder en hållbarhet på 8–10 år utomhus, samt på hållbara polyestermaterial inklusive ToughStripe golvmarkering. Skyltar och etiketter som skrivs ut med S3100 kan användas både inomhus och utomhus, vilket är extremt användbart för säkerhets- och anläggningsidentifiering i större anläggningar, i och omkring produktionshallar, lager och logistik- och distributionscentra. Bradys skylt- och etikettmaterial är gjorda för att hålla i industrimiljöer och har testats i enlighet med internationella ASTM-testmetoder. Tekniska datablad finns tillgängliga för alla skylt- och etikettmaterial.

Extremt enkel att använda
Den nya skylt- och etikettskrivaren S3100 är extremt enkel att använda och har funktioner för autokalibrering och automatisk etikettmaterialinställning. Detta gör att användare helt enkelt kan gå till skrivaren och börja skriva ut de skyltar och etiketter de behöver. Byte till ett annat etikettmaterial går enkelt och extremt fort tack vare skrivarens ”drop-in”-etikettmaterial och matchande färgband som kan bytas på mindre än 20 sekunder. Ett intuitivt användargränssnitt med pekskärm erbjuder en lång rad skylt- och etikettdesignalternativ, även när skrivaren används i fristående läge. När skrivaren är ansluten till en dator, kan skylt- och etikettdesignalternativen ytterligare utökas med hjälp av Brady Workstation etikettdesignapparna, vilka är tillgängliga för hämtning från Bradys webbplatser.

Skrivarspecifikationer finns på Bradys webbplats.