Loggito och ProfiSignal Web en duo som revolutionerar mätteknik

2018-01-18

Loggito och ProfiSignal Web - en duo som revolutionerar mätteknik

Loggito är ett nytt decentraliserat och mycket skalbart datainsamlingssystem. I kombination med den webbaserade mätteknikprogramvaran ProfiSignal Web erbjuder Delphin Technology AG från Bergisch Gladbach ett banbrytande komplett paket för att länka decentraliserad datainsamling med global datavisualisering, var man än befinner sig.

Som den centrala koordinatorn i ett mätnätverk tillhandahåller Loggito Logger interna datalagringsmöjligheter, förbehandlingsalternativ för insamlade data, samt anslutning till datorer och molnet. Med den banbrytande ”cloud at the edge”-mättekniken kan Loggito också utnyttja molnets fulla funktionalitet. Mätnätverket kan förlängas med antingen den trådlösa Loggito USB-modulen eller den trådlösa Loggito Wireless-modulen.

Enheter från Loggito-serierna erbjuder universell datainsamling i ett kompakt format. Beroende på det valda I/O-gränssnittet finns upp till 8 universella analoga ingångar i kombination med 1 analog utgång och 2 kombinerade digitala ingångar/utgångar eller upp till 6 digitala ingångar eller utgångar. En 24-bitars A/D-omvandlare garanterar precisionsmätning vid en hög samplingsfrekvens på 1 kHz.

Perfekt samspel ges med den webbläsarbaserade klient/serverprogramvaran ProfiSignal Web som gör att mätdata kan visualiseras var som helst i världen på vilken enhet som helst i individuellt anpassningsbara instrumentpaneler. Förutom en rad analoga och digitala skärmar använder den också LED och geometriska ritningsobjekt samt objekt som möjliggör processinteraktion.

En viss styrka hos ProfiSignal Web är dess snabba och smidiga framställning av trender i y(t)-diagram för aktuella och historiska mätdata. Byte från millisekund till månadsöversikt sker inom några sekunder.

Som en speciell funktion kan Loggito Logger levereras med ProfiSignal Web förinstallerat. Detta ger då en omedelbar fullständig mätkedja från decentraliserad insamling till visualisering någonstans i världen utan att kräva någon konfigurationsansträngning.