eWON Flexy 205 - IIoT-gatewayen för maskinbyggare

2018-01-16
HMS Industrial Networks lanserar eWON Flexy205, företagets avancerade IIoT Gateway och Remote Access-router.

EWON Flexy 205 är en mångsidig IIoT-gateway (Industrial Internet of things) och fjärråtkomstrouter avsedd för maskinbyggare. Förutom VPN-fjärråtkomst med eWON Talk2M-fjärranslutningstjänster, kan man aktivera larmmeddelanden, maskindataläsning, historisk loggning för att övervaka och samla in viktiga nyckeltal (KPI) för analys och förebyggande underhåll.

Utöver dessa funktioner kan den skräddarsys för att möta specifika anslutningsbehov genom att lägga till utbyggnadskort, nu eller när ett framtida behov uppstår. Man kan göra det så enkelt eller komplett som man behöver. Dessutom är det också möjligt att integrera data i sina egna system eller molnplattformar med hjälp av Talk2M API (Application Programing Interface), HTTPs scripting eller MQTT för att nämna några protokoll som stöds.

"Maskinbyggare vill nu inkludera mervärdestjänster genom att samla in data förutom fjärråtkomst. Samtidigt behövs en kompakt formfaktor som passar inuti elskåpet, säger Jon Jacobsen, Marketing Manager för eWON Business Unit. "I kombination med val av utbyggnadskort och kompatibilitet med stora PLC-märken skapar den här enheten den perfekta IIoT-gatewayen för maskinbyggare".

HMS och eWON är också stolta över att samarbeta med ledande IIoT-mjukvarupartners för att tillhandahålla nyckelfärdiga, säkra och kraftfulla IIoT-lösningar för prestandaövervakning, rapportering, analys och underhållsfunktioner vilka ger mening åt de data som samlats in från utrustningen. Alla dessa programvaror från IIoT-partners testas och verifieras för att användas tillsammans med eWON Flexy 205.

Läs mer på www.ewon.biz/flexy205