Ny katalog för transportrullar från Interroll

2017-12-20
Sant'Antonino, Schweiz/Wermelskirchen, Tyskland, 19 december 2017. Komplett, tydlig och oumbärlig - den nya katalogen för transportrullar från Interroll är nu tillgänglig att ladda ner online för alla yrkesverksamma inom intralogististik.

Katalogen täcker hela sortimentet av transportrullar,transportörtillbehör , 24V RollerDrives, kontrollkort och tillbehör som Interroll erbjuder för intern logistik över hela världen. Dessa högkvalitativa nyckelprodukter gör det möjligt för systemintegratörer och tillverkare att utveckla mycket sofistikerade materialhanteringslösningar för sina kunder.

Den 282-sidiga katalogen har en tydlig och lättläst layout, informativa bilder och detaljerad teknisk produktinformation. Den viktigaste planeringsinformationen för att skapa materialhanteringssystem finns också för att hjälpa läsare att välja rätt Interroll-produkter för sina behov. Läsare kan till och med använda produktfinnaren för att ta dem till exakta transportrulls modeller som är relevanta för deras tänkta rullbanelösningar. Dessa funktioner gör den nya katalogen till ett oumbärligt verktyg för alla som uppskattar överlägsen kvalitet och snabba leveranstider inom materialhanteringsindustrin.

Katalogen är nu tillgänglig i PDF-format på engelska och tyska. Tryckta kataloger kommer att finnas tillgängliga från mitten av januari: kinesiska, franska, spanska och andra språkversioner kommer att följa under första kvartalet 2018.

Den nya katalogen, en personlig beställningsblankett för den tryckta versionen och detaljerad information om intervallet av rullar från Interroll finns på:
https://www.interroll.com/en/company/new-conveyor-roller-catalog/

Presskontakter
Martin Regnet
Global PR Manager
Interroll (Schweiz) AG
Via Gorelle 3 | 6592 Sant'Antonino | Switzerland
+41 91 850 25 21
media@interroll.com
www.interroll.com


Kontakter (Sverige)

INTERROLL Nordic A/S
Karlsrovägen 64
SE-302 41 Halmstad
Jörgen Wiktorsson
Telefon: +46 35 22 70 77
j.wiktorsson@interroll.com
www.interroll.se