NSK

NSK utvecklar teknik för diagnos av smörjfettsnedbrytning för användning på plats

NSK håller på att utveckla en världsnyhet: en metod med hög precision för snabb och exakt diagnos av återstående livslängd för smörjfett. Företaget kommer att leverera lösningen i form av en mobilapp, vilket gör det möjligt för användare att på plats analysera smörjmedlets tillstånd när det används i lager och linjära rörelsesystem. Denna innovativa funktion kommer minska behovet av inspektioner och kostnaderna för påfyllning, samt hjälpa företag att implementera strategier för underhåll som bygger på faktiska förhållanden. NSK är för närvarande på jakt efter input och feedback från kunder inför lanseringen av sin nya app.

Vattenfall News

VATTENFALL: NEDMONTERING AV DE SISTA STÖRRE DELARNA I ÅGESTAVERKET

Nedmonteringen av dessa föremål planeras vara klart vid årsskiftet 2024/2025, då har alla utrymmen rensats på det som ska tas ut och sedan återstår rivning av vissa strukturer, avfallshantering och friklassning.

Railcare Group News

Testkörning av nästa generations MPV

Railcare har börjat med testkörning av nästa generations batteridrivna underhållsmaskin för järnvägen.

norelem

norelem utökar sortimentet med 30 000 nya komponenter

Norelem har utökat sitt produktsortiment med över 40 procent. Efter utökningen når norelems sortiment av högkvalitativa komponenter nu över 100 000 produkter för konstruktionsingenjörer och maskintekniker, vilket är unikt i branschen.

Gå med i 155 000+ IMP-följare